• PRO TV
  • Miss Wellington împreună cu FoodFix lansează „Lucky 13”, noua carte digitală de bucate

Miss Wellington împreună cu FoodFix lansează „Lucky 13”, noua carte digitală de bucate

Miss Wellington împreună cu FoodFix lansează „Lucky 13”, noua carte digitală de bucate

FoodFix Tech, platforma digitală care transformă video-uri în rețete și cărți digitale, anunță parteneriatul cu Gabriela Dima, cunoscută publicului larg sub numele de Miss Wellington. Câștigătoare a concursului MasterChef și apreciată pentru pasiunea sa pentru preparatele din carne, Gabriela Dima se alătură FoodFix pentru a împărtăși secretele și o parte din rețetele sale cu comunitatea globală de iubitori ai gastronomiei.

„Lucky 13 (13 cu noroc)” conține o colecție de rețete rapide și savuroase menite să transforme fiecare masă într-o experiență culinară, fără a petrece mai mult de 13 minute în bucătărie. Fiecare capitol al cărții oferă o selecție variată de preparate care conțin carne sau sunt vegetariene, reci sau calde, care par foarte elaborate, dar oricine le poate pregăti în confortul casei, fără a avea cunoștințe sau abilități avansate de gătit. Urmărind pas cu pas indicațiile din video-uri, vei putea să-ți impresionezi prietenii și familia cu preparate delicioase, lucrate într-un timp foarte scurt, maximum 13 minute. „Lucky 13” aduce soluții pentru orice ocazie, oferind atât versatilitate, cât și confort în bucătărie. 

Gabriela Dima a impresionat juriul de la MasterChef cu preparatele sale creative, câștigând în 2022 marele premiu și devenind o figură recunoscută și respectată în lumea culinară românească. De atunci, ea a continuat să inspire publicul prin aparițiile sale în emisiuni de gătit și proiecte media, precum show-ul său culinar „Share în Bucate”. Cu peste 146.000 de urmăritori pe Instagram, Miss Wellington este o prezență influentă în mediul online, unde postează rețete proprii și tutoriale video.

Parteneriatul cu FoodFix este o oportunitate frumoasă pentru mine de a împărtăși pasiunea mea pentru gătit și de a aduce rețetele mele mai aproape de bucătarii amatori. Platforma oferă un cadru perfect pentru a explora și valorifica rețetele proprii, dar și pentru a învăța de la alți chefi renumiți din întreaga lume. Totuși, interacțiunea cu comunitatea este unul dintre aspectele care mă atrag cel mai mult. Sunt fericită și recunoscătoare că am ocazia să mă conectez cu un număr atât de mare de oameni și să îi inspir cu ideile mele.”, declară Gabriela Dima.

FoodFix Tech utilizează tehnologia AI pentru a transforma rețetele video în ghiduri detaliate și interactive, facilitând accesul utilizatorilor la conținut diversificat și de înaltă calitate. Cu o interfață user-friendly și funcționalități avansate, FoodFix își propune să devină 'Spotify-ul artei culinare' și să transforme experiența de gătit și modul în care oamenii interacționează cu rețetele online.

 „Cu fiecare parteneriat pe care îl încheiem, suntem mai aproape de obiectivul nostru de a transforma experiența culinară digitală. Ne bucurăm să o avem alături pe Gabriela, o personalitate autentică, puternică și pasionată, care a reușit să transforme preparatele ei într-o adevărată artă. Cu expertiza ei și tehnologia noastră, vom oferi utilizatorilor rețete de calitate, interactive și ușor de urmărit.”, a adăugat Mihai Găvan, co-fondator și CEO al FoodFix Tech.

Accesează lista de așteptare pentru Lucky 13 aici: https://app.foodfix.tech/cookset/6bf12b4c-dc2c-4d35-b7c7-907ec7717d34/.

Cu o interfață intuitivă și funcționalități avansate, FoodFix este o platformă digitală, ce conectează bucătarii amatori și profesioniști cu o comunitate vastă de oameni din întreaga lume. Utilizatorii pot accesa rețete complete, personalizate și inspirate de cei mai influenți Chefi, Patiseri și Mixologi din industrie.

Mai multe informații despre FoodFix se găsesc pe http://foodfix.tech.

Despre FoodFix Tech:

Fondată în 2022 în Londra, FoodFix Tech este o companie de tehnologie la intersecția inovației în materiale video și industria culinară. Misiunea noastră este de a transforma modul în care cunoștințele despre gătit sunt împărtășite și consumate pe piața globală. Dezvoltăm tehnologie avansată care permite creatorilor de conținut să își monetizeze eficient materialele video prin transformarea acestora într-un standard de „food knowledge” accesibil și atractiv. Aceasta tehnologie oferă utilizatorilor o experiență de gătit unică, permițându-le să învețe și să gătească alături de creatorii lor preferați. FoodFix Tech este dedicată să ofere soluții inovatoare care să aducă creatorii și iubitorii de gastronomie mai aproape, indiferent de locația acestora.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni