• PRO TV
  • Alex Bodi a recunoscut că a înșelat. Fostul logodnic al Emei Uta a dat cărțile pe față despre infidelitate: „Am făcut multe greșeli”

Alex Bodi a recunoscut că a înșelat. Fostul logodnic al Emei Uta a dat cărțile pe față despre infidelitate: „Am făcut multe greșeli”

Alex Bodi a recunoscut că a înșelat. Fostul logodnic al Emei Uta a dat cărțile pe față despre infidelitate: „Am făcut multe greșeli”

Alex Bodi a recunoscut, recent, că a înșelat, la scurt timp după ce s-a convins că Ema Uta nu îl mai vrea înapoi. Afaceristul a devenit cunoscut din cauza trecutului său tumultuos, fiind reținut pentru proxenetism și spălare de bani, dar și prin prisma relațiilor pe care le-a avut cu diverse femei din showbiz.

Gallery

Alex Bodi a avut mai multe relații de-a lungul timpului, fiind chiar și însurat, o scurtă perioadă, cu Bianca Drăgușanu, însă a recunoscut că a înșelat de mai multe ori, fără să stea pe gânduri.

Alex Bodi și-a înșelat o parte din fostele partenere

După ce a fost aspru criticat pentru acuzațiile făcute la adresa fostei sale logodnice, Ema Uta, despre care a recunoscut, ulterior, că au fost false, Alex Bodi a mărturisit că a greșit în mai multe relații, deoarece a înșelat.

Citește și:

​Controversatul afacerist a ținut să precizeze, însă, că nu a călcat strâmb în timpul relației cu make-up artista, deoarece a simțit că este ceea ce trebuie, find chiar convins că el și Ema Uta erau suflete pereche.

„Sincer, am făcut multe greșeli. Am înșelat la viața mea, dar au fost și momente în care mi-am văzut de treabă, când am simțit că e ok (...) Din păcate, sunt foarte puține relațiile care rezistă natural, să fie iubire pură, e o ață foarte subțire (...)”, a spus Alex Bodi, în cadrul unei emisiuni televizate.

Alex Bodi a renunțat la tentativele de a recuceri pe Ema Uta

Ema Uta și Alex Bodi au format un cuplu timp de trei ani și, deși s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, logodna care avusese loc în această primăvară părea să demonstreze că vor rămâne împreună pentru totdeauna.

Citește și:

​Cu toate acestea, s-au despărțit și, orbit de furia cauzată de mai multe informații false pe care le-a primit, Alex Bodi a umilit-o public pe fosta parteneră. Mai multe luni a încercat, în fel și chip, să o facă să îl ierte și să o convingă să îi mai dea o șansă, însă fără rezultat.

În cele din urmă, afaceristul a acceptat faptul că a pierdut-o pe cea pe care o considera sufletul său pereche și a șters tatuajul pe care îl făcuse cu chipul Emei Uta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni