• PRO TV
  • Horoscop zilnic 20 septembrie 2024. Fecioarele sunt dezamăgite de cel pe care l-au idealizat, Vărsătorii au parte confuzie și decizii greșite legate de bani

Horoscop zilnic 20 septembrie 2024. Fecioarele sunt dezamăgite de cel pe care l-au idealizat, Vărsătorii au parte confuzie și decizii greșite legate de bani

Horoscop zilnic 20 septembrie 2024. Fecioarele sunt dezamăgite de cel pe care l-au idealizat, Vărsătorii au parte confuzie și decizii greșite legate de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 20 septembrie 2024.

Berbec

Deși Luna îți traversează casa personalității și simți că ai nevoie de acțiune, astăzi ar trebui să te gândești cum să găsești un echilibru între muncă, odihnă și ce este mai important: păstrarea sănătății. Traversezi o perioadă destul de încărcată în planul relațiilor, însă există soluții să îndrepți o situație tensionată.

Taur

Astăzi este posibil să ai nevoie să visezi și să faci planuri, să-ți pui la punct un proiect pe care vrei să-l lansezi. Ai multă inspirație și este o zi prielnică pentru a-ți deschide sufletul. De asemenea, este momentul să încetinești din cursa în care ai pornit și să lași lucrurile să se așeze în planul sentimental.

Gemeni

Posibil, astăzi, să-ți faci griji legate de viitor, care vizează cariera, activitățile profesionale și o schimbare pe care o tot amâni. La nivelul conducerii pare să fie niște probleme sau încurcături și simți presiune. Obiectivele tale nu se potrivesc cu ale șefilor. Posibil să ai nevoie de retragere, să analizezi, să ai timp de reflecție.

Rac

Ai grijă astăzi la felul în care comunici, să te asiguri că se înțelege exact ce transmiți, pentru că este posibil să se înțeleagă greșit o situație sau să nu ajungă acolo unde trebuie un mesaj. De asemenea, s-ar putea să fii dezamăgit într-o chestiune de principiu în raport cu colegii tăi.

Leu

Posibil astăzi să apară o confuzie sau o neînțelegere într-un context financiar sau intim, să fie nevoie să clarifici o situație. De asemenea, este recomandat să nu împrumuți bani sau să accesezi un credit, pentru că este posibil să apară pierderi.

Fecioară

Posibil, astăzi, în urma unor dialoguri cu cineva apropiat, să realizezi că ai idealizat pe cineva, care nu merita. Ești mai sensibil din punct de vedere emoțional și descoperi că ai nevoie de timp să procesezi niște informații.

Balanță

Astăzi nu este o zi prielnică pentru a discuta contracte sau a negocia parteneriate, pentru că este posibil să nu ai claritate, iar ce-ți dorești tu nu se aliniază cu ce-și doresc cei cu care interacționezi. S-ar putea să-ți fie dificil și-n planul relațional să-ți dai seama ce-și dorește partenerul în acest moment.

Scorpion

Posibil astăzi să-ți faci iluzii cu privire la o situație într-un proiect profesional, la serviciu, în relația cu cei cu care interacționezi. S-ar putea să apară niște confuzii în raport cu relațiile tale din sfera socială sau să ai tendința să nu vezi clar într-un context profesional.

Săgetător

Posibil astăzi să-ți faci prea multe iluzii legate de ceva ce ține casă, spațiul de locuit, administrarea unor bunuri. Nu lua decizii importante, pentru că este posibil să te înșeli, să apară tot felul de încurcături, pe care ai putea să le rezolvi mai greu mai târziu.

Capricorn

Deși ai multă intuiție și inspirație astăzi într-un proiect și faci impresie bună, există și partea în care te concentrezi destul de greu din cauza unor aspecte astrale, care aduc confuzie. S-ar putea să porți niște dialoguri, care să nu-ți lămurească niște nemulțumiri.

Vărsător

Astăzi este posibil să faci niște deplasări, să rezolvi diverse chestiuni legate de administrarea casei sau a altor chestiuni personale. Dacă ai de rezolvat și chestiuni financiare, pe acestea ar fi bine să le amâni, pentru că este un context instabil, care poate aduce confuzie și decizii greșite.

Pești

Astăzi s-ar putea să te înșeli într-o privință în ce privește un context relațional, să nu vezi clar un parteneriat, o relație sau poate să fii dezamăgit de acțiunea sau abordarea partenerului. La serviciu este posibil să fii presat de ceva, să dai un raspuns, să respecți un termen limită. Atenție și la sfera financiară, pentru că ai tendința să cheltui mai mult!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni