• PRO TV
  • Șef sub acoperire 19 septembrie 2024. Șeful sub acoperire spune ce l-a impresionat și își răsplătește angajații în moduri care le stârnesc lacrimi: "Nu am cuvinte! E cea mai fericită zi din viața mea”

Șef sub acoperire 19 septembrie 2024. Șeful sub acoperire spune ce l-a impresionat și își răsplătește angajații în moduri care le stârnesc lacrimi: "Nu am cuvinte! E cea mai fericită zi din viața mea”

După ce Paul redevine șef și renunță la acoperire, cei trei angajați alături de care a muncit sunt invitați la București pentru o discuție.

Gallery

​Tuturor le stârnește lacrimi foarte multe prin cuvinte de laudă. dar și prin recompense extrem de emoționante. Pe Daniel îl face trainer la nivel național și îi ridică salariul, pe Maria o răsplătește printr-un curs de bucătărie făcut în străinptate, iar pentru Laura are un buget de shopping și o vacanță la all inclusive  în Dubai unde e invitată să meargă alături de mama ei. 

Reacțiile sunt extrem de emoționante și rămân impresionați, izbucnesc în plâns și excalmă lucruri de genul: 

​"Nu am cuvinte! E cea mai fericită zi din viața mea”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

EPISODELE POATE SĂ FIE URMĂRITE ÎN AVANS PE VOYO  

​Șef sub acoperire este singurul format în care directorii unor firme cunoscute de întreaga țară se transformă total, lasă deoparte confortul propriului birou și intră cu o altă identitate în interiorul firmei.

FOTO: PRO TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni