• PRO TV
  • Sef sub acoperire 19 septembrie 2024. Cine e Lucian Florea, fondatorul lanțului de fast-food FRYDAY, prieten din copilărie cu Ștefan Mandachi și dornic să își ducă afacerea la nivel global

Sef sub acoperire 19 septembrie 2024. Cine e Lucian Florea, fondatorul lanțului de fast-food FRYDAY, prieten din copilărie cu Ștefan Mandachi și dornic să își ducă afacerea la nivel global

Lucian Florea, fondatorul brand-ului românesc de fast food FRYDAY, este cel care acceptă provocarea Șef sub acoperire în această săptămână. 

Gallery

​FRYDAY are cifră de afaceri de peste 6 milioane de euro, peste 200 de angajați și un concept gândit în urma unei ample cercetări de piață. În acest moment, antreprenorul Lucian simte că e momentul să gândească mai departe și să implementeze o serie de schimbări. Mai ales că admite că pentru afacerea lui a făcut mereu multe sacrificii, printre care și mutarea la București și gândirea unui program bine pus la punct, care include naveta între orașul natal și capitală.  

​Lucian Florea este prieten din copilărie cu Ștefan Mandachi și inițial a intenționat să construiască brandul alături de acesta din urmă. Din cauză că în perioada în care a fost creat FRYDAY, Ștefan Mandachi avea probleme personale din pricina sănătății precare a mamei sale, a renunțat la proiect. Cu toate acestea, Lucian Florea spune că i-a fost inspirație, așa cum i-a fost și tatăl său. 

"Antreprenoriatul mi-a fost insuflat de tatăl meu. Tot ceea ce am realizat din tinerețe i se datorează tatălui meu, care, din păcate, nu mai este printre noi."

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

EPISODELE POATE SĂ FIE URMĂRITE ÎN AVANS PE VOYO  

Șef sub acoperire este singurul format în care directorii unor firme cunoscute de întreaga țară se transformă total, lasă deoparte confortul propriului birou și intră cu o altă identitate în interiorul firmei.

FOTO: PRO TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni