• PRO TV
  • A II-a ediție MOM3.0 ajunge la Cluj, pe 10 octombrie, la Wonderland Resort. Invitata specială este Gina Pistol

A II-a ediție MOM3.0 ajunge la Cluj, pe 10 octombrie, la Wonderland Resort. Invitata specială este Gina Pistol

A II-a ediție MOM3.0 ajunge la Cluj, pe 10 octombrie, la Wonderland Resort. Invitata specială este Gina Pistol

Proiectul MOM3.0, fondat de Alina Ceușan, Angela Cazan și Andreea Cojoc, continuă să inspire femeile din întreaga țară și ajunge la Cluj-Napoca pe 10 octombrie 2024, la Wonderland Resort Cluj.

Tema panelului de discuții este ”Puterea de a Spune Da” și își propune să ajute femeile să găsească curajul de a accepta provocările și oportunitățile care le apar în cale. Pentru prima dată într-un astfel de format, invitată specială va fi Gina Pistol, o personalitate admirată, cu o carieră de peste 20 de ani de succes în televiziune.

Primul eveniment MOM3.0 care a avut loc la București a fost un real succes, adunând peste 300 de femei, iar invitata specială a fost actrița și prezentatoarea TV, Adela Popescu. La final, participantele au plecat acasă nu doar mult mai inspirate și motivate în urma conferinței, dar și cu numeroase surprize și cadouri, marele premiu fiind un voucher de cumpărpturi ăn valoare de 2500 lei.

Ce ne așteaptă la evenimentul din 10 octombrie:

- Panel de discuții:  Vom explora tema ”Puterea de a Spune Da”, alături de fondatoarele proiectului și Gina Pistol

- Tombola Premiilor:  O ocazie unică de a câștiga premii speciale, oferite de partenerii proiectului

- Cină exclusivistă: O oportunitate de networking cu fondatoarele proiectului MOM3.0 și cu alte femei din comunitate

- Program interactiv.

 

„Clujul are un loc special în inima mea și mă bucur că aducem conceptul MOM3.0 și aici, aproape de locul pe care-l numesc ”acasă”. Proiectul MOM3.0 ne-a arătat cât de important este să creăm aceste spații de întâlnire și dialog pentru femeile care își doresc mai mult de la viață. Suntem convinse că prezența Ginei Pistol și povestea ei de viață vor aduce o plusvaloare acestui eveniment, ea fiind o sursă de inspirație pentru multe dintre noi. Abia aștept să ne cunoaștem publicul de la Cluj și să învățăm împreună să spunem ”DA” unei vieți pline de oportunități.”, declară Alina Ceușan.

Despre MOM3.0:

MOM3.0 este un proiect dedicat susținerii și dezvoltării femeilor și mamelor din România, oferind un cadru organizat pentru întâlniri, masterclass-uri online și evenimente care promovează creșterea personală și profesională. Inițiat de Alina Ceușan, Angela Cazan și Andreea Cojoc, prin evenimentele organizate, MOM3.0 reunește femei curajoase, care vor să își depășească limitele și să redefinească conceptele de femeie și mamă tradiționale.

Pentru înscrieri și mai multe detalii, vizitați: https://mom3-0.ro/event-03/

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni