• PRO TV
  • Radu Ștefan Bănică s-a numărat printre câștigători la Influencers Party 2024

Radu Ștefan Bănică s-a numărat printre câștigători la Influencers Party 2024

Radu Ștefan Bănică s-a numărat printre câștigători la Influencers Party 2024

Aseară, Bucureștiul a fost locul unde s-a dat startul unei petreceri memorabile! Revista VIVA! a organizat Influencers Party 2024, un eveniment spectaculos, unde celebritățile și influencerii au strălucit sub tema siciliană, lansând cu această ocazie noua ediție de toamnă a revistei.

Dress code-ul a fost respectat cu stil, iar invitații s-au întrecut în ținute fabuloase. Seara a fost marcată și de acordarea unor premii speciale, pentru activitatea în online unde printre câștigători s-au numărat vedete precum: Ilinca Vandici, Carmen Bruma, Anca Serea, Larisa Iordache, Diana Munteanu, Andreea Ibacka, Adela Popescu, Radu Valcan, Ioana State, Karmen, Bibi, Doinita Oancea si, desigur, Radu Ștefan Bănică.

Daniel Pavel, prezentatorul evenimentului, a deschis seara și a înmânat premiile celor mai influenți creatori de conținut din această toamnă. Într-un moment plin de entuziasm, Radu Ștefan Bănică a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiul.

"Vă mulțumesc mult pentru acest premiu. Fac parte din generația care a prins și perioada offline, dar acum sunt major și am voie cu telefonul (râde Radu), și mă bucur că oamenii sunt alături de mine în online", a transmis tânărul artist.

Ștefan Bănică Jr. este foarte mândru că fiul său a urmat o carieră artistică. Radu Ștefan a studiat la UNATC și a luat o notă mare la licență. 

„Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a intrat printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi! Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrița Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenti, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitari și tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Si nu uitati ca de voi depinde schimbarea mentalitatii in aceasta tara!”, scria cu câțiva ani în urmă actorul și cântărețul Ștefan Bănică Jr. 

Influenceri de top, actori și artiști la Influencers Party 2024

Pe lângă atmosfera vibrantă, petrecerea a reunit influenceri de top și artiști, transformând seara într-un adevărat hub al celor mai cool personalități din România. Un adevărat highlight al anului pentru scena mondenă!

Sursă foto: Instagram 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni