• PRO TV
  • Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare și un cangur. Anunțul autorităților

Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare și un cangur. Anunțul autorităților

Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare și un cangur. Anunțul autorităților

Nuțu Cămătaru s-a trezit cu poliția la ușă! Acolo, oamenii legii au făcut percheziții și au descoperit maimuțe, păsări răpitoare, un cangur și mai multe exemplare exotice.

Gallery

​În cursul zilei de joi, 19 septembrie 2024, au avut loc percheziții la ferma deținută de Nuțu Cămătaru în cartierul Ferentari din București. La fața locului, oamenii legii au găsit mai multe animale exotice, printre care maimuțe, păsări răpitoare, câini de rasă cu urechile cupate, o cămilă și un cangur.

Potrivit primelor informații, polițiștii căutau un cal de rasă pe care interlopul l-ar fi furat de la unul dintre dușmanii lui.

„La data de 19 septembrie 2024, în urma unei percheziții domiciliare efectuate în București - zona Ferentari, la adresa lui „Nuțu Cămătaru”, au fost identificate mai multe animale/păsări sălbatice și exotice și exemplare canine cu urechile cupate.

La percheziție, nu s-a găsit calul, ce făcea obiectul dosarului penal de însușirea bunului găsit, în schimb s-au găsit mai multe animale sălbatice, două păsări răpitoare, 2 maimuțe, cămilă, cangur alb.

Se verifică legalitatea deținerii. Polițiștii se vor sesiza din oficiu cu privire la încălcarea legislației în domeniul protecției animalelor (Legea 205/2004) și în domeniul ariilor protejate (OUG 57/2007). La fața locului a fost solicitată prezența unei echipe din cadrul Gărzii de Mediu - Comisariatul General și unui biolog din cadrul Societății Ornitologice Române”, se arată în comunicatul transmis la poliție.

Nuțu Cămătaru a rămas fără patru lei în 2013

În anul 2013, acasă la Nuțu Cămătaru au fost descoperiți patru lei, doi cerbi carpatini, doi urși, 20 de câini și 30 de cai de rasă. La acea vreme, polițiștii au constatat că interlopul deținea legal cei patru lei sălbatici, motiv pentru care au fost confiscați.
Felinele ar fi trebuit să ajungă în Africa de Sud, dar din cauza faptului că au fost aduși ilegal în țară, leii au rămas la Grădina Zoologică din Galați.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni