• PRO TV
  • Alex Bodi nu o mai vrea înapoi pe Ema Uta, deși a încercat să se împace cu ea mai multe săptămâni. Gestul la care a recurs afaceristul spune tot

Alex Bodi nu o mai vrea înapoi pe Ema Uta, deși a încercat să se împace cu ea mai multe săptămâni. Gestul la care a recurs afaceristul spune tot

Alex Bodi nu o mai vrea înapoi pe Ema Uta, deși a încercat să se împace cu ea mai multe săptămâni. Gestul la care a recurs afaceristul spune tot

Alex Bodi nu mai vrea să se împace cu Ema Uta, iar acest lucru l-a demonstrate prin intermediul ultimului gest făcut. Controversatul milionar a decis să încheie toate socotelile cu trecutul, deși striga, în gura mare, cât de mult o iubește dar și că o vrea înapoi.

Gallery

​Alex Bodi a renunțat, oficial, la Ema Uta. După câteva luni de insistențe puternice, a înțeles că nu mai poate face nimic pentru a o recâștiga și a decis să o scoată din viața lui pentru totdeauna.

Alex Bodi a acoperit tatuajul cu chipul Emei Uta

În urmă cu mai multe luni, după ce s-au împăcat, Alex Bodi a făcut un gest care i-a lăsat pe toți cu gura căscată și care a impresionat-o pe Ema Uta. Acesta și-a tatuat chipul fostei logodnice, fără să știe, însă, că aveau să se despartă definitiv peste doar câteva săptămâni.

Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, de data aceasta, definitiv. Make-up artista nu a fost convinsă să îi mai dea o șansă acestuia, oricât de mult a încercat să îi arate că regretă tot ceea ce a spus la adresa sa.

Citește și:

​După multe încercări nereușite, Alex Bodi a decis să acopere tatuajul cu chipul Emei Uta. Acesta a postat fotografia pe contul său de Instagram, demonstrând că acest capitol din viața lui a ajuns la final. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Alex Bodi și Ema Uta, despărțire cu scandal

Alex Bodi și Ema Uta au format un cuplu timp de trei ani și, de fiecare dată când s-au despărțit, au luat decizia în liniște, extrem de discret. Cu toate acestea, după ultima separare, care a venit la scurt timp după logodnă, între cei doi a luat naștere un scandal de zile mari.

Alex Bodi i-a adus mai multe acuzații extrem de grave Emei Uta, despre care a recunoscut, ulterior, că au fost false, deoarece i-au fost oferite de persoane care voiau să îi despartă. De atunci, cei doi foști logodnici și-au adus mai multe acuzații, iar Alex Bodi a decis să renunțe la dorința de a mai forma un cuplu cu fosta logodnică.

Citește și:

​După ce a postat imaginea cu tatuajul acoperit, Alex Bodi a postat și un mesaj, prin care demonstrează faptul că a acceptat să meargă mai departe, fără a se mai uita în urmă.

„Unele persoane au capacitatea de a construi ceva frumos în mulți ani și «talentul» să distrugă tot în câteva luni, iar după se victimizează și dau vina pe altcineva… iar alții cu un trecut tumultuos au forța să își construiască un viitor strălucit și sunt mândri că au reușit singuri! Pace și iubire”, a scris Alex Bodi pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni