• PRO TV
  • Noi detalii despre românul care a incendiat Palatul Parlamentului! De ce boală ar suferi bărbatul

Noi detalii despre românul care a incendiat Palatul Parlamentului! De ce boală ar suferi bărbatul

Noi detalii despre românul care a incendiat Palatul Parlamentului! De ce boală ar suferi bărbatul

Apar noi informații despre bărbatul care a incendiat magazinul de suveniruri din incinta Palatului Parlamentului! Ce le-a spus polițiștilor care se ocupă de cazul său despre boala de care ar suferi

Au fost momente de panică în Palatul Parlamentului marți, pe data de 17 septembrie, după ce un bărbat a dat foc magazinului cu suveniruri din incinta clădirii.

Individul, care a locuit în Italia și s-a întors în țară în urmă cu puțin timp, a dat cu benzină în locul pe unde vizitatorii intră în Sala Constantin Brâncuși de la Camera Deputaților, a dat foc și mai apoi a fugit.

Polițiștii spun că cel puțin 300 de oameni au fost scoși din clădire. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza fumului gros și înecăcios.

După mai bine de 10 ore de căutări, făptașul a fost găsit într-un hotel din Sectorul 4 al Capitalei. Bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că nu a avut nicio intenție de a răni persoane, ci doar că a vrut să provoace daune unei instituții fundamentale a statului.

Potrivit anchetatorilor care se ocupă de acest caz, bărbatul în vârstă de 56 de ani s-ar confrunta cu o formă severă de depresie și, mai mult, ar consuma des băuturi alcoolice.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni