• PRO TV
  • La 77 de ani, Arnorld Schwarzenegger a primit titlul de Doctor Honoris Causa și are o lecție de viaţă pe care doreşte să o împărtăşească tuturor: „Nu-i ascultați pe cei care…”

La 77 de ani, Arnorld Schwarzenegger a primit titlul de Doctor Honoris Causa și are o lecție de viaţă pe care doreşte să o împărtăşească tuturor: „Nu-i ascultați pe cei care…”

La 77 de ani, Arnorld Schwarzenegger a primit titlul de Doctor Honoris Causa și are o lecție de viaţă pe care doreşte să o împărtăşească tuturor: „Nu-i ascultați pe cei care…”

Actor, politician și activist de mediu! Sunt doar câteva dintre titlurile pe care Arnold Schwarzenegger și le poate trece în CV. Fostul guvernator al Californiei a primit recent un doctorat onorific din partea Hertie School pentru realizările sale din timpul guvernării.

Gallery

Ceremonia de decernare a avut loc la Hertie School din Berlin și a fost prezidată de Cornelia Woll, președintele Hertie School.

„Arnold Schwarzenegger este un distins funcționar public a cărui viață și carieră extraordinară rezonează cu ideile fondatoare și valorile noastre fundamentale. Realizările sale exemplifică tipul de leadership, anvergura internațională și orientarea către practică care inspiră studenții, profesorii și personalul Școlii Hertie”, a declarat Cornelia Woll la ceremonie. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Schwarzenegger a mulțumit mulțimii și a spus că ceea ce l-a făcut cel mai fericit în viață nu a fost succesul său ca star la Hollywood sau cariera de culturist, nici faptul că a câștigat milioane, ci faptul că a putut să dea ceva înapoi altora.

Fostul guvernator republican al statului american California a spus că preocuparea sa în viață este să fie util celorlalți și a adăugat că mai există o lecție de viață pe care vrea să o împărtășească.

Nu-i ascultați pe cei care vă contrazic”, a spus el.

Vicecancelarul german Robert Habeck i-a acordat personal lui Schwarzenegger diploma în semn de recunoaștere a activității sale privind schimbările climatice și stimularea societății civile.

Vicecancelarul german și ministru federal pentru afaceri economice și acțiuni climatice a ținut de asemenea un discurs în care l-a lăudat pe actor.

Habeck a declarat că Schwarzenegger merită din plin titlul de Doctor Honoris Causa, lăudându-l ca pe o persoană și un politician extraordinar și ca pe un model pentru întreaga umanitate.

Ca politician, Habeck a spus că Schwarzenegger a fost ghidat de ceea ce era corect și necesar, nu de orientări ideologice, inclusiv prin susținerea proiectelor de energie regenerabilă în California.

„Sfatul dumneavoastră este „fiți util”. Într-o perioadă în care toată lumea pare egoistă, în care fracțiunile politice devin mai copleșitoare decât în deceniile trecute - fii util este un motto decent și atât de important”, a spus Habeck.

 Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni