• PRO TV
  • Descoperire șocantă făcută de o femeie: Cine o suna zilnic de 100 de ori cu număr ascuns! A aflat adevărul după ce a mers la poliție

Descoperire șocantă făcută de o femeie: Cine o suna zilnic de 100 de ori cu număr ascuns! A aflat adevărul după ce a mers la poliție

Descoperire șocantă făcută de o femeie: Cine o suna zilnic de 100 de ori cu număr ascuns! A aflat adevărul după ce a mers la poliție

O femeie în vârstă de 31 de ani din Japonia a trecut recent printr-o experiență deloc plăcută, după ce timp de o lună a fost sunată zilnic de peste 100 de ori cu număr ascuns.

Tânăra, care locuia în prefectura Hyogo, i-a spus soțului ei ce pățește, însă acesta a fost destul de indiferent la povestea ei și nu s-a îngrijorat deloc de cele întâmplate. Acest lucru a pus-o pe gânduri pe femeie, astfel că a decis să meargă la poliție și să depună plângere, pentru a afla de pe ce număr de telefon este sunată, de fapt.

Japoneza în vârstă de 31 de ani a devenit și mai suspicioasă în momentul în care a observat că în momentele în care soțul ei doarme, își petrece timpul cu ea sau stă pe jocurile video, apelantul secret nu o sună deloc.

În plângerea pe care a făcut-o la poliție, femeia a afirmat că era sunată zilnic cu număr ascuns de peste 100 de ori, timp de aproximativ o lună, în perioada iulie-august, iar după ce răspundea, cel care o apela nu spunea nimic și rămânea tăcut.

Potrivit oamenilor legii, după ce au făcut mai multe cercetări, ei au descoperit că persoana care o suna cu număr ascuns pe femeie era nimeni altul decât soțul acesteia! Din câte se pare, acesta era foarte gelos și nu voia ca partenera lui să vorbească la telefon cu alte persoane, iar din această cauză a apelat la acest șiretlic.

După cum notează presa din Asia, pe numele bărbatului va fi emis un ordin de restricție și riscă până la un an de închisoare sau o amendă de aproximativ un milion de yeni (7.000 de dolari).

foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni