• PRO TV
  • Tatăl lui George Țelinoiu, tânărul care a murit după ce s-a aruncat în gol de pe barajul Vidraru, a presimțit nenorocirea! Ce a făcut bărbatul înainte ca fiul său să se sinucidă: „Ce o fi fost în sufletul lui...”

Tatăl lui George Țelinoiu, tânărul care a murit după ce s-a aruncat în gol de pe barajul Vidraru, a presimțit nenorocirea! Ce a făcut bărbatul înainte ca fiul său să se sinucidă: „Ce o fi fost în sufletul lui...”

Tatăl lui George Țelinoiu, tânărul care a murit după ce s-a aruncat în gol de pe barajul Vidraru, a presimțit nenorocirea! Ce a făcut bărbatul înainte ca fiul său să se sinucidă: „Ce o fi fost în sufletul lui...”

Momente sfâșietoare pentru o familie din Curtea de Argeș! George Țelinoiu, un fotograf cunoscut de doar 34 de ani, s-a sinucis aruncându-se de pe barajul Vidraru, lâsând în urma sa lacrimi și durere! Tatăl tânărului a presimțit nenorocirea, iar acum s-a aflat ce a făcut chiar înainte ca fiul lui să își dea ultima suflare

Gallery

George Țelinoiu, un tânăr fotograf în vârstă de doar 34 de ani din Curtea de Argeș, a sfârșit tragic după ce s-a aruncat în gol de pe Barajul Vidraru, de la 112 metri înălțime.

Bărbatul, fotograf și videograf în oraș, provenea dintr-o familie înstărită și cunoscută, iar cei care îl știau au avut un șoc la aflarea veștii. Țeli, așa cum îi spuneau apropiații, se confrunta de mai multă vreme cu depresia și nu ar fi fost la prima încercare de a-și pune capăt zilelor.

Tatăl lui George a știut că ceva nu este în regulă cu fiul său, așa că a plecat de urgență în căutarea lui, însă l-a găsit mult prea târziu. Sfâșiat de durere, bărbatul a alertat imediat autoritățile, dar nu au mai putut face nimic pentru tânăr.

Rudele, prietenii și apropiații sunt în stare de șoc și se întreabă ce a fost în sufletul lui George în momentul în care a ales să își pună capăt zilelor.

„Ce o fi fost în sufletul lui numai Dumnezeu știe, odihnă și lumina veșnică înger cu aripile frânte”. “Ferească Dumnezeu! Ce o fi fost în sufletul tatălui când l-a găsit!!! Offf! Dumnezeu să l odihnească!” “Dumnezeu să-l odihnească în pace! Doar el și bunul Dumnezeu știe ce durere avea în suflet” “Condoleanțe familiei! Multa putere sa treacă peste această grea durere”, au fost doar câteva comentarii din mediul online.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni