• PRO TV
  • Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Vremea de la Știrile Pro TV, declarații emoționante după ce a revenit pe micul ecran: „Iubesc ceea ce fac!”

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Vremea de la Știrile Pro TV, declarații emoționante după ce a revenit pe micul ecran: „Iubesc ceea ce fac!”

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Vremea de la Știrile Pro TV, declarații emoționante după ce a revenit pe micul ecran: „Iubesc ceea ce fac!”

După o pauză de doi ani, Magda Pălimariu ne aduce din nou informații despre vreme! Frumoasa prezentatoare a revenit pe micul ecran la rubrica „Vremea” din cadrul Știrilor Pro TV.

Gallery

​Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare și nu i-a fost ușor să stea departe de marea ei dragoste: televiziunea. În august 2022, în viața Magdei a apărut o minune pe nume Aksel, iar cariera a trecut pe locul doi.

Rolul de mămică îi vine mânușă, iar Magda și-a dorit să îmbine armonios munca cu viața de familie.

Zilele trecute, vedeta s-a întors în platoul Știrilor Pro TV cu zâmbetul pe buze.

„Mă bucur că am revenit la muncă pentru că iubesc ceea ce fac. Mi-a fost dor de colegii mei, de cei de acasă și chiar și de emoțiile pe care, indiferent de anii de experiență, le ai în momentul în care ești LIVE. Pe de altă parte, încă am un pic inima strânsă pentru că Aksel m-a știut mereu acolo, în acești doi ani, dar cu organizare reușim să le facem pe toate. Chiar l-am luat și pe el cu mine, să vadă unde lucreaz și să cunoască o parte dintre colegi”, ne-a declarat Magda Pălimariu. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Magda a vorbit despre rolul de mămică și realizările din viața ei și în cadrul emisiunii „La Măruță”. În luna august, când a fost invitată, vedeta a mărturisit că a încheiat un capitol important din viata ei și că se simte mândră și împlinită pentru tot ce a realizat în ultimii doi ani: a devenit mamă și și-a completat studiile.

Magda Pălimariu a absolvit masteratul în Studii de Securitate Globală în cadrul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării la Universitatea de Vest din Timișoara. 

Foto: Instagram @MagdaPalimariu

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni