• PRO TV
  • Ana Morodan a fost cerută în căsătorie. Contesa Digitală a rupt tăcerea abia acum despre cei doi bărbați care au făcut pasul cel mare: „Nu le-am dat înapoi”

Ana Morodan a fost cerută în căsătorie. Contesa Digitală a rupt tăcerea abia acum despre cei doi bărbați care au făcut pasul cel mare: „Nu le-am dat înapoi”

Ana Morodan a fost cerută în căsătorie. Contesa Digitală a rupt tăcerea abia acum despre cei doi bărbați care au făcut pasul cel mare: „Nu le-am dat înapoi”

Recent, Ana Morodan a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre momentele în care a fost cerută în căsătorie. Contesa digitală nu a făcut, însă, pasul cel mare niciodată, în ciuda faptului că nu duce lipsă de pretendenți.

Gallery

Ana Morodan și-a luat fanii prin surprindere, atunci când a anunțat că a fost cerută în căsătorie de două ori. Deși nu a ajuns în fața altarului până acum, aceasta vrea să își găsească sufletul pereche și are și câteva așteptări care trebuiesc satisfăcute.

Ana Morodan a fost cerută în căsătorie de două ori

Ana Morodan a mărturisit că este percepută greșit de multe ori, deoarece pare o persoană dură și greu de mulțumit, deși, în realitate, este foarte empatică și sensibilă. Momentan, Contesa digitală este singură, deoarece are nevoie de timp pentru a evolua pe toate planurile, însă, la un moment dat, va avea loc și pentru un bărbat.

Citește și:

„Am fost cerută în căsătorie de două ori. Două inelușe dețin. Nu le-am dat înapoi. Nu m-am măritat, dar nici nu le-am dat înapoi. Cum să le dau? Uită-te la mine! Cu mine nu poți să fii decât dacă ești bărbat, mascul alfa, nu se lipește altceva. Tu crezi că la un bărbat adevărat care e gentleman, deștept, are principii și e intelectual te duci cu inelul înapoi și el îl ia?”, a spus Ana Morodan, în cadrul unui podcast.

Ce își dorește Ana Morodan de la viitorul iubit

Ana Morodan este o femeie hotărâtă, care știe ce vrea și care nu se lasă până nu obține tot ceea ce își dorește. De așteptările pe care le are nu este scutit nici viitorul ei iubit, iar Contesa digitală l-a descris pe bărbatul ideal, fără să stea pe gânduri.

Citește și:

​Vedeta își dorește să aibă lângă ea un bărbat cu principii solide și sănătoase, intelectual, dar care să aibă și o personalitate puternică, asemenea foștilor iubiți pe care i-a avut. Mai mult decât atât, a ținut să precizeze faptul că are, în jurul ei, câțiva prieteni care întrunesc aceste calități, aspect ce îi demonstrează că încă există persoane care să fie pe placul ei.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni