• PRO TV
  • Un omagiu adus Laurei Stoica! Lidia Buble, interpretare emoționantă a piesei „Mai frumoasă”, ce face parte din coloana sonoră a lungmetrajului „Retreat Vama Veche”

Un omagiu adus Laurei Stoica! Lidia Buble, interpretare emoționantă a piesei „Mai frumoasă”, ce face parte din coloana sonoră a lungmetrajului „Retreat Vama Veche”

Un omagiu adus Laurei Stoica! Lidia Buble, interpretare emoționantă a piesei „Mai frumoasă”, ce face parte din coloana sonoră a lungmetrajului „Retreat Vama Veche”

Lidia Buble aduce un omagiu Laurei Stoica și interpretează într-o manieră unică „Mai frumoasă", piesă ce se află pe coloana sonoră a lungmetrajului „Retreat Vama Veche". „Mai frumoasă" este mai mult decât o simplă melodie, este o declarație de dragoste și recunoștință pentru una dintre cele mai iubite și talentate artiste pe care România le-a avut vreodată.

„Mai frumoasă” promite să atingă inimile ascultătorilor, iar videoclipul dezvăluie o parte din imaginile care conturează comedia romantică „Retreat Vama Veche", ce urmează să fie lansată la  18 octombrie în toate cinematografele din țară. Nu este prima oară când Lidia aduce refrene vechi în prezent, iar de-a lungul timpului artista a suprins publicul cu interpretări emoționante ale unor evergreen-uri precum „Vreau să am steaua mea” sau „Focul", ce poartă semnătură Laurei Stoica.

​Videoclipul piesei „Mai frumoasă” spune povestea a trei prietene, interpretate de Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi, care-și respect promisiunea din liceu de a organiza petrecerea burlacelor în Vama Veche, moment care declanșează comedia, nebunia, dar și ironia sorții. Din distribuția lungmetrajului mai fac parte Mihai Mărgineanu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu care este și scenaristul filmului, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

Cu o carieră solidă și numeroase hituri la activ, Lidia Buble continuă să își impresioneze fanii cu talentul său vocal și cu interpretările sale pline de emoție și autenticitate. Prin piese precum „Cămașa", „Noi simțim la fel" și „Sub apă", dar și prin cel mai recent hit al său, „Buzele tale", Lidia Buble a câștigat admirația publicului și s-a impus ca una dintre cele mai importante voci feminine ale muzicii românești.

Gallery

​Citește și: 

Foto: Instagram 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni