• PRO TV
  • Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare care a cucerit internetul, s-a căsătorit! Nunta a avut loc într-un cadru de basm: „Pentru totdeauna îți voi fi alături”. Primele imagini de la eveniment

Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare care a cucerit internetul, s-a căsătorit! Nunta a avut loc într-un cadru de basm: „Pentru totdeauna îți voi fi alături”. Primele imagini de la eveniment

Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare care a cucerit internetul, s-a căsătorit! Nunta a avut loc într-un cadru de basm: „Pentru totdeauna îți voi fi alături”. Primele imagini de la eveniment

Tânăra nevăzătoare care a cucerit toată România cu povestea sa de viață s-a căsătorit! Evenimentul a avut loc într-un cadru de vis, iar imaginile sunt de-a dreptul emoționante!

Gallery

Petra Pintelei, fata care a cucerit sufletele tuturor cu poveștile sale incredibile, s-a măritat! Tânăra s-a făcut remarcată prin felul său de a iubi viața, deși este nevăzătoare, dar și datorită lecțiilor pe care le-a oferit celor care o urmăresc în mediul online.

Petra Pintelei vorbește șase limbi străine, se deplasează de una singură la muncă, cu metroul, și se machiază pe cont propriu. Lucrează la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități din cadrul Ministerului Muncii și vrea să facă tot posibilul pentru a ajuta și alte persoane cu dizabilități să aibă o viață mai ușoară.

„Sunetele, mai ales cele ale limbilor străine și muzica, au fost lumea mea de imaginație, de joacă, de împlinirea dorințelor”, a spus Petra.

Petra Pintelei s-a căsătorit!

Petra Pintelei s-a măritat cu alesul inimii sale într-un cadru de poveste, pe plajă! A purtat o rochie de mireasă superbă și a publicat imagini de la marele eveniment, iar cei care o urmăresc au înroșit butonul de like.

„E așa de frumos aici, ca tine și ca dragostea noastră. Îți promit pentru totdeauna că îți voi fi alături și îți mulțumesc pentru faptul că m-ai făcut să mă simt atât de fericită în toți anii de când suntem împreună. Te iubesc foarte, foarte mult”, i-a spus Petra partenerului său într-un clip video.

VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni