• PRO TV
  • Alexandru Ciucu nu renunță la verighetă, deși se află în plin proces de divorț de Alina Sorescu. Creatorul de modă și artista s-au separat de trei ani: „N-aș topi niciodată”

Alexandru Ciucu nu renunță la verighetă, deși se află în plin proces de divorț de Alina Sorescu. Creatorul de modă și artista s-au separat de trei ani: „N-aș topi niciodată”

Alexandru Ciucu nu renunță la verighetă, deși se află în plin proces de divorț de Alina Sorescu. Creatorul de modă și artista s-au separat de trei ani: „N-aș topi niciodată”

Alina Sorescu a depus actele de divorț în urmă cu trei ani, însă Alexandru Ciucu nu a renunțat la verighetă nici acum. Cei doi s-au despărțit după mai bine de un deceniu de la nuntă, din cauza unor probleme despre care nu au făcut prea multe declarații.

 

Gallery

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu nu reușit să divorțeze nici acum, însă creatorul de modă i-a luat prin surprindere pe toți, atunci când a spus că nu a renunțat la verighetă. Chiar dacă artista a mărturisit că nu mai există cale de împăcare între ei, tatăl fiicelor sale nu vrea să renunțe la inel.

Motivul pentru care Alexandru Ciucu încă poartă verigheta

Chiar în urmă cu doar câteva zile, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu și-au adus o serie de acuzații unul altuia, artista recunoscând că încă nu a trecut peste momentul separării. Deși fiecare susține că vina îi aparține celuilalt, dar și că binele copiilor ar trebui pus pe primul loc, Alexandru Ciucu recunoaște că încă are verigheta de la nunta cu Alina Sorescu.

Creatorul de modă a declarat că bijuteria nu mai are o valoare sentimentală, ci are o valoare simbolică, deoarece momentul în care i-a fost pusă pe deget prima oară i-a schimbat viața.

Citește și:

„Am păstrat verigheta, pentru că îmi place să păstrez lucruri din astea simbolice, care mi-au transformat viața sau care mi-au schimbat viața la un moment dat. Are o valoare simbolică pentru mine. N-aș topi niciodată nimic din bijuteriile familiei să spunem. Spun extins și către bijuteriile părinților mei sau bijuteriile care au rămas de la bunici”, a declarat Alexandru Ciucu, potrivit Cancan.

Alina Sorescu nu a trecut peste divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este extrem de discretă în ceea ce privește divorțul de Alexandru Ciucu, însă, recent, și-a deschis sufletul și a făcut câteva afirmații despre ceea ce se întâmplă în viața ei.

Artista a recunoscut că nu s-a vindecat în totalitate, căci separarea este una dureroasă, însă ce contează în acest moment este să obțină o victorie în instanță. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu reușesc să cadă de acord în ceea ce privește programul fetițelor, acesta fiind și motivul pentru care procesul nu s-a încheiat.

Citește și:

„Nu sunt complet vindecată, iar procesul prin care trecem nu s-a încheiat încă, ceea ce face ca totul să fie și mai complicat. A fost foarte greu pentru fetițe atunci când s-a decis programul de o săptămână la fiecare părinte. Ele sunt mici și le este greu să înțeleagă complet ce se întâmplă între noi”, a precizat Alina Sorescu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni