• PRO TV
  • Acum s-a aflat! Cum a fost ucisă Ana Maria Vasiliu, românca găsită moartă în Olanda. Informații șocante despre ultimele secunde din viața soției lui Gabriel Vasiliu

Acum s-a aflat! Cum a fost ucisă Ana Maria Vasiliu, românca găsită moartă în Olanda. Informații șocante despre ultimele secunde din viața soției lui Gabriel Vasiliu

Acum s-a aflat! Cum a fost ucisă Ana Maria Vasiliu, românca găsită moartă în Olanda. Informații șocante despre ultimele secunde din viața soției lui Gabriel Vasiliu

Apar din ce în ce mai multe informații cu privire la ultimele clipe din viața Anei Maria Vasiliu, românca găsită decedată în locuința ei din Olanda.

Gallery

​​​Ana Maria Vasiliu este românca în vârstă de 34 de ani care a fost găsită decedată în locuința sa din Olanda, unde stătea de ceva vreme. Aceasta era cunoscută în mediul online datorită viitorului ei soț, Gabriel, care în trecut a participat la o emisiune matrimonială. Din păcate, cei doi nu au ajuns să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, din cauză că fata a fost ucisă cu sânge rece, cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment.

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, trupul neînsuflețit al acesteia arăta într-o stare avansată de degradare, atunci când a fost descoperit.

​Cum a fost ucisă Ana Maria Vasiliu! Informații de ultim moment

Deși a trecut aproape o săptămână de când polițiștii au descoperit cadavrul Anei Maria Vasiliu, abia acum s-a aflat cum s-au desfășurat ultimele secunde din viața tinerei. Potrivit surselor WOWBIZ, se pare că fosta parteneră de viață a lui Gabriel Vasiliu a fost împușcată de trei indivizi, în apartamentul în care ea locuia și a murit pe loc.

​Principalii suspecți au fost prinși de polițiști și în acest moment se află în arest preventiv, pentru audieri. Bărbații au vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, iar până acum nu se știe de ce au recurs la un asemenea gest. 

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni