• PRO TV
  • Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti i-ar fi lăsat un mesaj de adio fiului ei, înainte de tragedie. Băiatul avea telefonul închis și nu a văzut la timp ultimele cuvinte ale mamei sale

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti i-ar fi lăsat un mesaj de adio fiului ei, înainte de tragedie. Băiatul avea telefonul închis și nu a văzut la timp ultimele cuvinte ale mamei sale

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti i-ar fi lăsat un mesaj de adio fiului ei, înainte de tragedie. Băiatul avea telefonul închis și nu a văzut la timp ultimele cuvinte ale mamei sale

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'', Matei Vali Cătălina, a fost găsită decedată într-un lac din Capitală, la câteva ore după ce a fost dată dispărută. Polițiștii iau în calcul inclusiv varianta unei sinucideri.

Matei Vali Cătălina, femeia în vârstă de 43 de ani care ocupa funcția de secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'', a fost găsită decedată în lacul Pantelimon din Capitală. Femeia fusese dată dispărută în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie 2024, după ce nu s-a mai întors acasă.

"În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală", a precizat miercuri seara DGPMB.

​Potrivit informațiilor transmise de Antena 3, femeia i-ar fi lăsat un mesaj de adio fiului ei, înainte de a dispărea complet. Băiatul, din păcate, avea telefonul închis și nu a putut să vadă care sunt ultimele cuvinte pe care mama lui i le-a transmis. 

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, iar în acest moment cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Foto: Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni