• PRO TV
  • Andreea Sasu, apariție uluitoare la brațul lui Philipp Plein! Designerul și-a inaugurat hotelul din Milano, iar toate privirile au fost ațintite asupra superbei românce

Andreea Sasu, apariție uluitoare la brațul lui Philipp Plein! Designerul și-a inaugurat hotelul din Milano, iar toate privirile au fost ațintite asupra superbei românce

Andreea Sasu, apariție uluitoare la brațul lui Philipp Plein! Designerul și-a inaugurat hotelul din Milano, iar toate privirile au fost ațintite asupra superbei românce

Andreea Sasu, românca din Pașcani care l-a cucerit pe Philipp Plein, arată fabulos la două luni după ce a născut! Cuplul și-a făcut recent apariția la Milano, acolo unde designerul și-a inaugurat hotelul care îi poartă numele.

Gallery

​The Plein Hotel are patru restaurante, cinema, club de noapte și un piano bar, iar rezervările vor fi disponibile din luna octombrie.

„Sunt extrem de mândră de munca pe care ați depus-o pentru a deschide unul dintre cele mai bune hoteluri din Milano și mai sunt multe de făcut”, a scris bruneta pe contul de Instagram.

Andreea, care a devenit mămica unui băiețel în iulie, a postat și câteva imagini spectaculoase de la eveniment. Invitații au purtat măști și ținute spectaculoase.

Românca din Pașcani a furat toate privirile la eveniment cu rochia ei transparentă, plină de paiete și cu decupaje sexy. Andreea și-a etalat picioarele interminabile și bustul impresionant. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Micuțul Hurricane Thor Thunder este cel de-al patrulea moștenitor al imperiului „Plein” și primul copil al cuplului Sasu-Plein.

​Este bine cunoscut faptul că bruneta și designerul au mai avut o relație în urmă cu câțiva ani și iată că destinul i-a adus din nou împreună și acum sunt părinți.

Relația lor a stârnit multă controversă, pentru că atunci când s-a aflat că Andreea Sasu este însărcinată cu copilul lui Philipp Plein, designerul încă locuia cu Lucia Bartoli, modelul cu care are doi copii. La acea vreme, Plein a declarat că nu mai forma un cuplu cu mama copiilor săi de aproape un an.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni