• PRO TV
  • Horoscop zilnic 19 septembrie 2024. Racii trebuie să iasă din zona de confort ca să dea lovitura, Taurii fac o propunere tentantă partenerului de cuplu

Horoscop zilnic 19 septembrie 2024. Racii trebuie să iasă din zona de confort ca să dea lovitura, Taurii fac o propunere tentantă partenerului de cuplu

Horoscop zilnic 19 septembrie 2024. Racii trebuie să iasă din zona de confort ca să dea lovitura, Taurii fac o propunere tentantă partenerului de cuplu

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 19 septembrie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să închei un contract important, care-ți poate aduce și beneficii financiare însemnate și oportunități în carieră. La serviciu te organizezi mult mai bine și ideile originale îți aduc schimbare. În cuplu îți exprimi sentimentele direct și sincer.

Taur

Fii pregătit astăzi de provocări în raport cu partenerul de cuplu, pentru că este posibil să apară surprize neașteptate în planul sentimental! Folosește-ți energia să-ți consolidezi relația amoroasă! De asemenea, este posibil ca partenerul să coopereze cu o propunere tentantă din partea ta.

Gemeni

Posibil astăzi, deși au fost tot felul de probleme în planul relațional, să porți niște discuții, care să clarifice anumite chestiuni și lucruri din trecut. De asemenea, poți avea conștientizări, să repeți niște tipare, care te țin în loc să evoluezi. Aspectul armonios dintre Soare și Uranus te ajută să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Rac

Astăzi este o zi favorabilă pentru negocieri salariale sau a unor contracte, care-ți pot aduce beneficii pe termen lung. Ai idei originale și poți să avansezi în carieră, să primești o funcție, să adopți o nouă perspectivă în raport cu regimul banilor. Ieși din zona de confort și investește într-un proiect pe care l-ai abandonat cândva, pentru că există șansa să dai lovitura!

Leu

Soarele, guvernatorul tău, formează, astăzi, un aspect armonios cu Uranus, din casa carierei, și relațiilor cu șefii. Așadar, apar oportunități în sfera profesională și ți se oferă șansa să-ți regândești obiectivele, să aduci un suflu nou, să accepți o schimbare.

Fecioară

Posibil, astăzi, să primești o invitație de a pleca într-o călătorie și ești deschis să experimentezi lucruri noi împreună cu partenerul sau o persoană de care vrei să te apropii. Pe de altă parte, aspectul armonios dintre Soarele, în tranzit prin zodia ta, și Uranus, guvernatorul casei muncii, te ajută să evoluezi din punct de vedere personal și aduce beneficii pe termen lung.

Balanță

Soarele, în tranzit prin casa frământărilor și trecutului, formează, astăzi, un aspect armonios cu Uranus, din sectorul transformărilor profunde, și este posibil să cooperezi într-un context, care ține de eliminarea unor obiceiuri care nu te ajută.

Scorpion

Soarele, guvernatorul casei carierei, formează un aspect armonios, astăzi, cu Uranus din casa relațiilor și parteneriatelor, semn că apar șanse noi de a face o schimbare la locul de muncă. Dacă apar unele modificări la nivelul conducerii firmei unde lucrezi, te adaptezi rapid la situația nouă.

Săgetător

Astăzi este posibil să găsești metode noi de a te dezvolta personal sau profesional. Apar schimbări neașteptate de perspectivă, oportunități de a participa la schimburi de experiență profesională și călătorii. Aspectul armonios dintre Soare și Uranus aduce schimbări neașteptate.

Capricorn

Astăzi, Soarele, în tranzit prin casa cunoașterii și perfecționării profesionale, formează un aspect armonios cu Uranus, din sectorul talentelor/abilităților. Posibil la serviciu să fie nevoie să înveți un coleg nou, care va prelua o parte dintre sarcinile tale. În planul sentimental, plănuiești o escapadă romantică.

Vărsător

Astăzi, Soarele, în tranzit prin casa avantajelor financiare și relațiilor profunde, formează un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul tău, din sectorul vieții de familie și căminului și este posibil să ai idei de cum să faci o schimbare în casă, să investești, să reamenajezi un spațiu.

Pești

Astăzi, odată cu formarea unui aspect armonios între Soarele în tranzit prin casa relațiilor și Uranus, planeta imprevizibilului, din sfera comunicării, este un moment favorabil pentru discutarea unor chestiuni, care țin de cuplu sau un parteneriat profesional/o asociere.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni