• PRO TV
  • Familia regală a șters-o pe Meghan Markle din imaginea postată de ziua de naștere a Prințului Harry? Prima reacție a Palatului Buckingham

Familia regală a șters-o pe Meghan Markle din imaginea postată de ziua de naștere a Prințului Harry? Prima reacție a Palatului Buckingham

Familia regală a șters-o pe Meghan Markle din imaginea postată de ziua de naștere a Prințului Harry? Prima reacție a Palatului Buckingham

Palatul Buckingham neagă zvonurile conform cărora Meghan Markle ar fi fost eliminată intenționat din postarea de ziua de naștere a lui Harry.

Gallery

​Palatul Buckingham a respins ferm speculațiile că Meghan Markle ar fi fost intenționat scoasă dintr-o fotografie postată cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani a Prințului Harry. Controversa a apărut după ce o imagine din 2018, în care Meghan se afla alături de Harry, a fost publicată fără ea în cadru, determinând mulți internauți să creadă că excluderea ei a fost intenționată.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a clarificat rapid situația, afirmând că fotografia distribuită pe rețelele sociale nu a fost modificată în niciun fel.

Potrivit Palatului, imaginea a fost folosită exact așa cum a fost furnizată de o agenție foto și nu a fost supusă niciunei tăieturi sau modificări. Fotografia, realizată în timpul vizitei lui Harry și Meghan la Dogpatch Labs din Dublin, îl arată pe Harry zâmbind, așezat singur, deși alte imagini din același eveniment o includ și pe Meghan.

Zvonurile au început să circule după ce contul oficial X (fostul Twitter) al familiei regale, gestionat de biroul Regelui Charles al III-lea, a postat imaginea însoțită de un mesaj simplu: „Ducelui de Sussex, îi urăm astăzi o aniversare fericită!”. Postarea a fost ulterior redistribuită de Prințul William și Kate Middleton pe contul lor oficial, atrăgând și mai multă atenție

Surse apropiate Palatului Buckingham au subliniat că, la evenimentul din 2018, au fost făcute mai multe fotografii cu Prințul Harry, unele alături de Meghan, altele concentrându-se doar pe el. Ei au reiterat că fotografia aleasă pentru postarea aniversară a fost selectată pe baza formatului furnizat de agenția foto.

Această postare aniversară a avut o semnificație specială, fiind prima recunoaștere publică a zilei de naștere a lui Harry din partea familiei regale în ultimii trei ani. De când Harry și Meghan s-au retras din îndatoririle lor regale în 2020, relația lor cu familia regală a fost tensionată. Acest gest public sugerează o posibilă detensionare a relațiilor dintre Ducele de Sussex și familia sa.

Cu toate acestea, alegerea unei fotografii doar cu Harry, și nu alături de Meghan, a stârnit discuții intense, unii interpretând acest gest ca un afront subtil la adresa Ducesei de Sussex. În ciuda acestor acuzații, sursele regale insistă că selecția nu a avut nicio intenție negativă.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni