• PRO TV
  • Ce declarații a făcut mama gemenilor din Târgu Jiu, după aproape 48 de ore de căutări

Ce declarații a făcut mama gemenilor din Târgu Jiu, după aproape 48 de ore de căutări

Ce declarații a făcut mama gemenilor din Târgu Jiu, după aproape 48 de ore de căutări

Marian și Gheorghe Țăbuși sunt căutați de aproape 48 de ore de polițiști și familie. Gemenii nu s-au întors acasă după școală, iar mama lor a anunțat autoritățile în data de 16 septembrie.

În cele două zile, mii de români au distribuit informația despre dispariția băieților de 15 ani. Oamenii legii au reușit să afle câteva informații despre un posibil motiv al plecării lor de acasă, dar și despre locul unde au fost observați. 

Mama băieților a spus că a existat un conflict între ei și tatăl lor: 

”Lor le intrau pe carduri bursa și alocația, am zis să aibă și ei bănuții lor, să îi strângă. Soțul a găsit pe telefon o tranzacție de 50 lei la un joc online și i-a întrebat „Tati, ați început să băgați bani la jocuri? Mâine se duce mama la bancă să scoată extrasul de cont să vadă tranzacțiile”. I-a certat. Duminică s-a întâmplat asta. Nu pot spune că au plecat din senin. Noi am fost în străinătate, iar până în clasa a VI-a, ei au crescut cu bunica, au fost răsfățați și trebuia să ne impunem, dar au avut mai multă libertate cu noi”, a declarat mama băieților, Mihaela Țăbuși, potrivit cancan.ro

A doua zi, luni, gemenii nu s-au întors acasă după școală. Telefonul lor mobil era închis.

„Au luat cu ei o sumă foarte mare de bani și au plecat. Cardurile lor erau la mine. Până acum, nu mi-au lipsit nici 10 bani din geantă. Știm doar că au urcat în trenul spre Craiova, își luaseră bilet până la Turburea. I-a văzut, însă, cineva că au coborât la Craiova. Și-au scos cartela din telefon și am înțeles că au fost văzuți pe camere că și-au cumpărat altă cartelă de la un chioșc din gara Craiova”, a mai spus mama băieților.

„La școală nu au fost nici genii, dar au avut medii de 9.38, cu diferență de câteva sutimi între ei. Nu s-au lăsat de carte, să zici că nu au învățat carte și au luat-o pe căi greșite”, a mai adăugat Mihaela Țăbuși.

Mama adolescenților este foarte îngrijorată de când a auzit că gemenii vorbeau cu un personaj controversat: ”Ne-a zis un coleg că vorbeau pe un grup cu cineva poreclit ”Cuțitarul”. 

Știrea inițială: 

Sursă foto: Facebook/ George Tăbuși

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni