• PRO TV
  • Mihai Albu a spus abia acum! Ce legătură a existat între Monica Gabor și fosta lui soție, Iulia Albu: „Cele două s-au certat”

Mihai Albu a spus abia acum! Ce legătură a existat între Monica Gabor și fosta lui soție, Iulia Albu: „Cele două s-au certat”

Mihai Albu a spus abia acum! Ce legătură a existat între Monica Gabor și fosta lui soție, Iulia Albu: „Cele două s-au certat”

Mihai Albu, cunoscutul designer de pantofi, a vorbit despre relația pe care a avut-o și încă o are cu Irinel Columbeanu. Iată ce legătură a existat între fostele lor soții, Monica Gabor și Iulia Albu

Gallery

Chiar dacă viețile lor s-au schimbat radical, Mihai Albu și Irinel Columbeanu sunt încă buni prieteni și continuă să se susțină de fiecare dată când este nevoie.

Mihai Albu a povestit, în cadrul unei emisiuni online, că el a fost printre primii care au aflat despre relația lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor. Tot în acea perioadă, fosta doamnă de la Izvoranu se înțelegea bine cu Iulia Albu, pe atunci soția lui Mihai Albu. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două!

„Nimeni nu știa că Irinel Columbeanu a intrat într-o relație. Nu auzise nimeni. A venit cu ea la mine (nr. cu Monica), la atelierul de îl aveam pe vremea aceea, să o încalțe și atunci am văzut-o pentru prima dată. A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o în lume. Era foarte încântat atunci când a prezentat-o și m-a rugat să nu spun nimănui.

S-a aflat, a prezentat-o după aceea, dar au fost ceva luni înainte de a o prezenta. Noi am continuat prietenia noastră și ne-am făcut vizite, am ieșit la restaurante, petreceri aveam împreună, până într-o zi, când s-au certat. (Nr. Iulia cu Monica). Eu l-am sunat atunci pe Irinel și i-am spus că noi nu avem nicio treabă cu cele două, s-au certat, treaba lor', a povestit Mihai Albu în cadrul emisiunii amintite mai sus.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni