• PRO TV
  • Călin Donca, prima reacție după ce mașina sa de lux a fost dată în urmărire! Ce a spus când și-a găsit automobilul pe site-ul Poliției Române: „Credeam că este o farsă”

Călin Donca, prima reacție după ce mașina sa de lux a fost dată în urmărire! Ce a spus când și-a găsit automobilul pe site-ul Poliției Române: „Credeam că este o farsă”

Călin Donca, prima reacție după ce mașina sa de lux a fost dată în urmărire! Ce a spus când și-a găsit automobilul pe site-ul Poliției Române: „Credeam că este o farsă”

Una dintre mașinile de lux pe care le deține Călin Donca a fost dată în urmărire și a apărut pe site-ul Poliției Române! Cum a reacționat milionarul când a aflat

Gallery

​Călin Donca este în stare de șoc! Unul dintre bolizii săi de lux a apărut pe site-ul oficial al Poliției Române, fiind dat în urmărire și declarat furat. Totul se întâmplă după perchezițiile făcute anul trecut în toamnă, când autoritățile au pus sechestru pe trei dintre automobilele milionarului.

Omul de afaceri susține că este singurul proprietar al respectivului Lamborghini și că nu l-a declarat nicăieri, așa că a crezut inițial că este vorba despre o farsă.

”În primul rând, am fost la fel de șocat ca și toată lumea, deoarece eu sunt singurul proprietar al acestui Lamborghini și nu l-am declarat nicăieri. Dacă nu vedem cu ochii mei că este pe site-ul oficial al Poliției Române credeam că sigur este o farsă.

Autoturismul este, în acest moment, în afara țării și aștept să mi se ridice controlul judiciar pentru a putea să merg să văd în ce stare este.

Dauna produsă la arestarea mea este de peste un milion de euro, doar pe partea de mașini ridicate de către autorități, adică McLaren-ul de 700.000 euro și alte două BMW-uri. Lamborghini Urus are sechestru și el, însă nu este în curtea poliției, ci în afara țării”, a spus Călin Donca pentru fanatik.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni