• PRO TV
  • Ana Maria Vasiliu a vorbit la telefon cu soțul ei, Gabriel Vasiliu, cu câteva ore înainte de a fi ucisă! Ce i-a spus, înainte de a încheia apelul: „Ceasul era 6...”

Ana Maria Vasiliu a vorbit la telefon cu soțul ei, Gabriel Vasiliu, cu câteva ore înainte de a fi ucisă! Ce i-a spus, înainte de a încheia apelul: „Ceasul era 6...”

Ana Maria Vasiliu a vorbit la telefon cu soțul ei, Gabriel Vasiliu, cu câteva ore înainte de a fi ucisă! Ce i-a spus, înainte de a încheia apelul: „Ceasul era 6...”

Apar din ce în ce mai multe informații despre ultimele clipe din viața Anei Maria Vasiliu, femeia în vârstă de 34 de ani care și-a găsit sfârșitul în Olanda. Iată care a fost ultima conversație pe care a apucat să o aibă cu soțul ei, înainte de a fi ucisă!

Gallery

​În urmă cu câteva zile, o româncă în vârstă de 34 de ani, stabilită în Olanda, a fost ucisă. Ana Maria Vasiliu, pe numele ei complet, era cunoscută de publicul larg grație partenerului ei de viață, Gabriel Vasiliu, fost concurent al unui show matrimonial.

Cei doi urmau să se căsătorească în luna septembrie a acestui an, însă din păcate, nu au reușit să ajungă în fața altarului deoarece fata a fost omorâtă de 3 indivizi, în locuința ei din Olanda. 

Potrivit primelor informații transmise de polițiști, trupul neînsuflețit al acesteia arăta într-o stare avansată de degradare, atunci când a fost descoperit.

​Care a fost ultima conversație pe care Ana Maria Vasiliu a avut-o cu soțul ei, cu doar câteva ore înainte de a fi ucisă

Mama lui Gabriel Vasiliu a oferit un scurt interviu pentru CANCAN, în cadrul căruia a dezvăluit că Ana Maria a vorbit la telefon cu soțul ei, cu doar câteva ore înainte de a fi ucisă. Tânăra se afla la cumpărături și îi spusese partenerului său că urmează să se întoarcă în locuința ei din Olanda, pentru a-și prepara ceva de mâncare. Din păcate, acestea au fost ultimele cuvinte pe care bărbatul le-a auzit de la soția lui.

”Era la cumpărături când a vorbit cu el, i-a zis că merge acasă și își prepară ceva e mâncare. Ceasul era vreo 6 și ceva seara, ora României”, a spus femeia.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni