• PRO TV
  • Nelson Mondialu, ținta criticilor pe TikTok după ce și-a etalat teancurile de bani: „Cu femei la stradă mă ocup”

Nelson Mondialu, ținta criticilor pe TikTok după ce și-a etalat teancurile de bani: „Cu femei la stradă mă ocup”

Nelson Mondialu, ținta criticilor pe TikTok după ce și-a etalat teancurile de bani: „Cu femei la stradă mă ocup”

Clujeanul celebru pe TikTok a ajuns în centrul unor discuții contradictorii, după ce s-a filmat cu un teanc de bani și a spus din ce își „câștigă” existența

Nelson Mondialu, un personaj foarte cunoscut pe internet datorită live-urilor pe care le face, a ajuns recent să fie ținta criticilor. Bărbatul obișnuiește să facă live-uri pe TikTok și să le arate celor care îl urmăresc absolut tot ce face în viața sa de zi cu zi, însă de data aceasta a stârnit mai multe reacții negative.

Recent, Nelson Mondialu a scos un teanc de bani, în timp ce se afla live cu fanii lui, și a spus, în stilul său caracteristic, din ce ajunge să câștige asemenea sume.

„Cu ce mă ocup? Cu femei La stradă mă ocup (râde). Ma ocup cu femei la stradă (continuă să râdă). Fraierilor, voi nu înțelegeți cum stă treaba? Voi chiar nu înțelegeți? Sunt bogat cât voi trăi.”, a spus Nelson Mondialu în filmarea respectivă.

Cât a plătit Nelson Mondialu pentru o dedicație

De curând, fiul lui Nelson Mondialu și partenera sa au făcut nuntă, iar la marele eveniment a fost invitat să cânte celebrul manelist Florin Salam. Pentru o singură dedicație, bărbatul a scos din buzunar nu mai puțin de 5.200 de dolari, după cum s-a lăudat într-un clip video de pe TikTok.

„Vai de capul meu! Vai de zilele mele! Acum au anunțat la televizor că vin vremuri grele, iarnă grea. Se scumpesc toate! Ce ne facem, oameni buni? A fost Florin Salam ne-a sărit de bani! Singurul om care poate să îmi ia banii fără să facă japcă. (…) Pe o singură dedicație am dat 5.200 de dolari”, a spus Nelson Mondialu pe TikTok.

Foto: TikTok, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni