• PRO TV
  • Costel Biju a ajuns pe patul de spital! Ce se întâmplă în aceste clipe cu celebrul manelist: „Voi sta internat cel puțin trei zile”

Costel Biju a ajuns pe patul de spital! Ce se întâmplă în aceste clipe cu celebrul manelist: „Voi sta internat cel puțin trei zile”

Costel Biju a ajuns pe patul de spital! Ce se întâmplă în aceste clipe cu celebrul manelist: „Voi sta internat cel puțin trei zile”

Costel Biju, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști de la noi din țară, a ajuns pe patul de spital, la scurt timp după ce și-a anulat toate concertele din următoarea perioadă. Iată cum se simte acum!

Gallery

​Costel Biju este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, acesta făcându-se remarcat atât grație talentului său vocal, cât și a seriozității de care a dat dovadă de-a lungul carierei, întotdeauna oferindu-le oamenilor un spectacol care să merite toți banii. În ultima vreme, acesta a trecut prin mai multe episoade în care s-a simțit rău, motiv pentru care și-a anunțat fanii că toate concertele și evenimentele din următoarea perioadă vor fi anulate. 

Ulterior, Costel Biju a anunțat pe rețelele de socializare că se află pe patul de spital, fiind internat pentru analize și tratament. Oamenii i-au lăsat zeci de mesaje în care i-au urat „însănătoșire grabnică”, iar cântărețul nu a ezitat să le răspundă. 

„Suntem în data de 17 septembrie și voi sta internat cel puțin trei zile pentru investigații și tratament. Vă pup și vă iubesc pe cei care vă interesați de situația mea”, a spus Costel Biju, pe Instagram.

​Cu ce probleme de sănătate se confruntă Costel Biju

În urmă cu câteva zile, manelistul a vorbit pe TikTok despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Se pare că artistul s-a ales cu o bronșită acută, care dacă nu este tratată la timp, poate produce efecte grave în organism. 

În plus, acesta și-a făcut și un test COVID, care a ieșit pozitiv.

„Am vorbit cu oamenii care aveau săptămâna asta evenimentele și le-am explicat și a rămas că o să le dovedesc tuturor oamenilor că nu am mințit, nu am încurcat pe nimeni, eu mi-am făcut meseria din toate punctele de vedere. Mă simt foarte rău, nu este nimic grav, doar că poate să se agraveze în caz că aș cânta și să se inflameze plămânii. Am o bronșită acută și astm, mă ustură foarte tare plămânii. Mă dor oasele, o să îmi facă testul de COVID acum (...) Nu mă simt bine deloc, uitați cum arăt la față. O să îmi fac testul de COVID și revin (...) Mâine s-ar putea să mă interneze pentru că am programare la ora 11.00 revin cu un live din spital, de la pneumologie. La ora 11.30, voi fi la un alt control”, a spus manelistul.

Foto: Instagram, TikTok, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni