• PRO TV
  • Temperaturi de vară în România! Ce se întâmplă cu vremea după ce am scăpat de ciclonul Boris

Temperaturi de vară în România! Ce se întâmplă cu vremea după ce am scăpat de ciclonul Boris

Temperaturi de vară în România! Ce se întâmplă cu vremea după ce am scăpat de ciclonul Boris

Chiar dacă în continuare multe zone din România se află sub cod galben de ploi și inundații, reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) afirmă că țara noastră a scăpat de ciclonul Boris.

După ce mai multe localități din județul Galați au fost acoperite de ape din cauza ciclonului Boris, care a făcut ravagii în țara noastră și a inundat multe zone, se pare că acum vin și unele vești bune.

„A început să slăbească în intensitate și să se fragmenteze, astfel că deja la acest moment nu mai putem vorbi despre existența unui Ciclon Boris. Nu vom mai avea fenomene meteorologice extreme în România în următoarele zile. Vremea s-a îmbunătățit deja în regiunile afectate și ne așteptăm ca în următoarele zile doar pe arii restrânse să mai fie ploi slabe. Deci sub nicio formă nu vor mai fi probleme din acest punct de vedere”, a spus pentru WOWbiz un reprezentant al meteorologilor de la ANM.

Pe lângă informațiile oferite de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), aplicația și site-ul Accuweather arată nu doar că am scăpat de ciclonul Boris, dar și că România va fi din nou acoperită de un val de căldură.

Mai exact, în perioada 22-28 septembrie 2024, temperaturile maxime din unele zone ale țării vor ajunge până la 28 de grade Celsius! Iar minimele din noapte se vor situa între 12 și 15 grade Celsius, semn că vom avea din nou o vreme de vară.

Acest lucru va ține însă puțin timp, deoarece din 29 septembrie 2024 temperaturile vor scădea, iar maximele nu vor mai depăși 19 grade Celsius, în timp ce noaptea vom avea între 7 și 10 grade Celsius.

foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni