• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu Gabriel Vasiliu în închisoare, la scurt timp după ce soția lui, Ana Maria Vasiliu, a fost ucisă în Olanda! Informații de ultim moment: „Este dărâmat psihic”

Ce s-a întâmplat cu Gabriel Vasiliu în închisoare, la scurt timp după ce soția lui, Ana Maria Vasiliu, a fost ucisă în Olanda! Informații de ultim moment: „Este dărâmat psihic”

Ce s-a întâmplat cu Gabriel Vasiliu în închisoare, la scurt timp după ce soția lui, Ana Maria Vasiliu, a fost ucisă în Olanda! Informații de ultim moment: „Este dărâmat psihic”

Gabriel Vasiliu, soțul tinerei ucise în Olanda, trece prin momente cumplite în spatele gratiilor! Bărbatul abia își poate reveni din șocul suferit.

Gallery

​​Ana Maria Vasiliu este românca în vârstă de 34 de ani care a fost găsită decedată într-o locuință din Olanda, acolo unde stătea de ceva vreme. Aceasta era cunoscută în mediul online datorită viitorului ei soț, Gabriel, care în trecut a participat la o emisiune matrimonială. Din păcate, cei doi nu au ajuns să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, din cauză că fata a fost ucisă cu sânge rece, cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment.

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, trupul neînsuflețit al acesteia arăta într-o stare avansată de degradare, atunci când a fost descoperit.

​Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în spatele gratiilor, după ce Ana Maria a fost ucisă

Mama lui Gabriel Vasiliu, Tincuța, a oferit un interviu pentru publicația CANCAN, în care a vorbit despre problemele cu care fiul ei se confruntă în arest. Amintim faptul că bărbatul este condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, sub acuzația de trafic de persoane. 

„Băiatul meu nici nu poate să vorbească, este dărâmat psihic. Mă sună mai des de când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Ana Maria, este dărâmat de această durere imensă. Suntem distruși, pentru că nu era noră pentru noi, era fiica noastră. Toată lumea, tot penitenciarul este lângă Gabriel, psihologi, psihiatri, toată lumea. Mama ei este devastată, era primul ei copil, sunt șapte frați, ea era cea mai mare dintre ei”, a spus Tincuța Vasiliu pentru sursa menționată anterior.

​Mai mult decât atât, femeia a ținut să menționeze că fiul ei nu are o implicare directă în operațiunea de trafic de persoane care i-a adus condamnarea cu executare. Cu toate acestea, nu a oferit detalii despre motivul pentru care copilul său a ajuns în spatele gratiilor:

”În copiii buni se dă, cu ăla din 2 Mai care a omorât doi tineri nu s-a făcut atâta zarvă. Copilul meu avea trei joburi, nu a avut nici măcar o amendă, a fost fotbalist, lucra ca pompier. Ne-am judecat cu o femeie timp de 4 ani, dar nu pot să vă spun mai multe. Gabriel și Ana Maria se iubeau foarte mult. Nu știm care este motivul pentru care a fost omorâtă. Sunt ruptă de realitate”, a adăugat femeia.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni