• PRO TV
  • Dana Marijuana, prima reacție după ce i-a fost prelungit arestul preventiv pentru încă 30 de zile: „Mulțumesc Poliției Române!”

Dana Marijuana, prima reacție după ce i-a fost prelungit arestul preventiv pentru încă 30 de zile: „Mulțumesc Poliției Române!”

Dana Marijuana, prima reacție după ce i-a fost prelungit arestul preventiv pentru încă 30 de zile: „Mulțumesc Poliției Române!”

Magistrații Tribunalului Constanța au decis prelungirea arestului preventiv, pentru încă 30 de zile, în cazul Danei Marijuana, cercetată pentru trafic de droguri.

Gallery

​Dana Coteanu, cunoscută în spațiul public sub numele de „Dana Marijuana” a fost oprită în trafic, luna trecută, în localitatea 2 Mai din județul Constanța pentru un control de rutină. Polițiștii au descoperit mai multe substanțe în automobilul artistei, iar în urma testelor efectuate s-a constatat faptul că și ea se afla sub influența drogurilor, mai exact amfetamină și canabis.

Alături de ea, în mașină, mai erau doi tineri, asupra cărora s-au găsit 100 de grame de canabis. În urma cercetărilor, autoritățile au constatat că artista ar fi coordonat, în Vama Veche, stațiune în care se mutase de anul trecut, o rețea de traficanți.

Magistrații Tribunalului Constanța au decis, ieri, prelungirea pentru încă 30 de zile în cazul Danei Marijuana. Deși este cercetată pentru trafic de droguri, cântăreața susține că este nevinovată, potrivit Știrile PROTV

„Reporter: Ai vândut droguri, Dana?

Dana Marijuana: „Nu.”

Reporter: Păi de ce te acuză?

Dana Marijuana: „Am vrut și noi o petrecere”

Reporter: Au găsit droguri la voi în mașină sau în casă.

Dana Marijuana: „Mă abțin”

Reporter: Cum te simți?

Dana Marijuana: „Foarte bine. Mulțumesc, Poliției Române. Pentru că sunt extraordinari și au dreptate tot timpul”.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni