• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, ravisantă într-o rochie verde smarald la Tropea Film Festival! Frumoasa româncă și-a mai trecut în palmares un premiu: „M-ați văzut vreodată plângând pe scenă?”

Mădălina Ghenea, ravisantă într-o rochie verde smarald la Tropea Film Festival! Frumoasa româncă și-a mai trecut în palmares un premiu: „M-ați văzut vreodată plângând pe scenă?”

Mădălina Ghenea, ravisantă într-o rochie verde smarald la Tropea Film Festival! Frumoasa româncă și-a mai trecut în palmares un premiu: „M-ați văzut vreodată plângând pe scenă?”

Mădălina Ghenea și-a bucurat fanii cu cea mai recentă reușită. Frumoasa actriță și-a mai trecut un premiu în palmares după ce a participat la Tropea Film Festival. Evenimentul a avut loc în perioada 8-14 septembrie în orașul italian care are una dintre cele mai frumoase plaje din Europa.

Gallery

​Slătineanca a arătat impecabil din cap până în picioare și a impresionat publicul și invitații după ce și-a făcut apariția într-o rochie verde smarald.

„M-ați văzut vreodată plângând pe scenă?”, a scris Mădălina la InstaStories, după ce le-a mărturisit urmăritorilor că a fost emoționată până la lacrimi.

„Fața mea spune totul! Lacrimi de bucurie. Încă mă ciupesc pentru că nu-mi vine a crede. Am fost premiată la @tropeafilmfestival de Matt Dillon și @matteo_garrone_official. Mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați oferit aceste amintiri incredibil de valoroase. M-am îndrăgostit de Tropea și voi filma aici următorul meu proiect cu compania mea de producție săptămâna viitoare. ?@roccophoto mulțumesc @michele.affidato.orafo pentru acest premiu minunat! Și vă mulțumesc pentru că m-ați răsfățat în casa voastră frumoasă cu cea mai uimitoare priveliște din lume!”, a scris actrița pe contul de Instagram, unde are peste 1,2 milioane de urmăritori.

„Felicitări, dragă Mădălina! Suntem mândri de tine!”

„Felicitări pentru trofeu, Mădălina! Ești foarte frumoasă, sunt mândră că ești româncă!”

„Felicitări și mult succes in următoarele proiecte!”

„O bucurie să vedem românii noștri premiați! BRAVO!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Mădălina.

Printre cei care au reacționat la postarea actriței se numără și Maye Musk, mama miliardarului Elon Musk, care i-a lăsat emoji cu aplauze și inimioare.

În august, Mădălina Ghenea a fost prezentă la Magna Graecia Film Festival, eveniment la care de asemenea a fost recompensată cu un premiu. Frumoasa româncă a avut o vară plină de evenimente și a strălucit și pe covorul roșu de la Veneția, Ischia Film Festival, dar și pe cel de la Florența, unde a primit Premiul OSF.

CITEȘTE ȘI:

​Mădălina va fi protagonistă într-o nouă franciză de acțiune, care va avea trei filme, potrivit Variety. Camelot Media a pus bazele francizei cinematografice de acțiune și aventură „The Lost Book of Creation”. Scenariul este scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de Mădălina Ghenea. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram/ @Roccophoto

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni