• PRO TV
  • Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot!

Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot!

Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot!

În urmă cu câteva zile, Kate Middleton a surprins întreaga lumea postând un video înduioșător, în care era alături de familia ei și în care anunța că a terminat tratamentul cu chimioterapie.

Gallery

Un jurnalist spaniol a apărut însă la emisiunea Fiesta de la Telecinco pentru a explica, în exclusivitate, ce a încercat să ascundă familia regală de toată lumea despre starea de sănătate a lui Kate, pe parcursul acestor luni.

Concha Calleja a dezvăluit care este adevărul despre viitoarea Regină a Marea Britanie cât privește afecțiunea cu care a fost diagnosticată. Aceasta a făcut o recapitulare a evenimentelor începând cu Crăciunul 2023, o dată cheie când Prințesa de Wales a fost văzută pentru ultima oară înainte să apară și să mărturisească că a fost diagnosticată cu cancer. Două zile după Crăciun, Kate a fost internată de urgență la spital.

”Se pare că era bolnavă de mai multă vreme, posibil din 2022, pentru că afecțiunea lui Kate presupunea simptome precum amețeală și greață, ceea ce nu era neobișnuit pentru ea. În perioade stresante, aceasta suferea de amețeli și greață și a fost diagnosticată greșit”.

Pe 27 decembrie, Kate a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. ”Ne-au spus că este vorba de o operația la abdomen, dar ceea ce are ea este atât de grav că mi s-a spus că medicii au avut o singură șansă să reușească. Dacă nu reușeau, ar fi fost ireversibil, pentru că în caz contrar ar fi fost doar muncă de peticeală”.
După aceea, nu am mai văzut-o pe Kate până în martie, când a anunțat că are cancer.

”Cel mai important lucru este că, deși palatul neagă, Kate a fost în Statele Unite, la clinica Anderson. Aceasta a primit un tratament pentru câteva săptămâni care nu a fost chimioterapie, a fost un tratament alternativ, complementar. Aceasta a fost însoțită tot timpul de mama ei, dar nu au stat la Regina Hotel așa cum s-a zis, deși au fost alți oameni de la palat care au ocupat un etaj întreg în acest hotel”.

Cât privește video-ul de acum câteva zile, în care Kate anunța că a terminat chimioterapia, regelui Charles ”nu i-a plăcut deloc”. ”A spus totuși că el și Camilla sunt fericiți că Kate a terminat tratamentul și speră ca să fi învins cancerul. Deocamdată, nu se știe dacă este vindecată, pentru că trebuie să repete analizele în luna octombrie”, a concis jurnalista.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni