• PRO TV
  • Cu cine s-a întâlnit Kate Middleton după ce și-a reluat angajamntele oficiale. Proiectul important la care lucrează Prințesa de Wales

Cu cine s-a întâlnit Kate Middleton după ce și-a reluat angajamntele oficiale. Proiectul important la care lucrează Prințesa de Wales

Cu cine s-a întâlnit Kate Middleton după ce și-a reluat angajamntele oficiale. Proiectul important la care lucrează Prințesa de Wales

Prințesa de Wales și-a reluat activitatea, anunță ziarele britanice. La o săptămână după ce a anunțat că a încheiat chimioterapia, Kate Middleton a avut prima întâlnire de lucru, la Castelul Windsor.

Gallery

​Kate Middleton a anunțat încă de săptămâna trecută că a încheiat ședințele de chimioterapie și că își va relua treptat atribuțiile regale.

Într-un videoclip emoționant, care îi prezintă pe Kate, Prințul William și cei trei copii ai lor, viitoarea regină – care a fost diagnosticată cu cancer în februarie – și-a exprimat nerăbdarea de a reveni la îndatoririle sale oficiale. În vârstă de 42 de ani, Kate a spus: „Drumul meu către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”.

Într-un comunicat al Curții, cu privire la angajamentele întreprinse de membrii familiei regale, se menționează că Prițesa de Wales a avut o întâlnire cu reprezentați ai organizației care se ocupă de proiectul ei de suflet dedicat dezvoltării armonioase a copiilor încă din primii ani de viață. Întrevederea a avut loc în după-amiaza zilei de 17 septembrie, scrie Mirror

Grupul de lucru a raportat că Marea Britanie ar putea obține beneficii economice de aproximativ 45,5 miliarde de lire sterline dacă firmele ar pune în aplicare planuri de afaceri pentru a acorda prioritate copiilor în primii ani de viață, sprijinind părinții cu resurse mai mari și cu un program flexibil la locul de muncă. Kate a fost ținută la curent cu privire la evoluția proiectului și s-a bucurat să audă vești bune despre progresele înregistrate. 

Surse regale au spus că prințesa va lucra de acasă, dar își va onora și anuminte angajamente legate de vizite la care participă întreaga familie. Ea este așteptată să se alăture membrilor familiei regale la Remembrance Day, în noiembrie. 

​Mama a trei copii, Kate Middleton s-a implicat activ în proiecte care vizează educația timpurie

În fotografia de mai sus, Kate se afla la o plimbare cu mai mulți tați și copiii, care fac parte din comunicatea „Dadvengers” din Arnos Grove, nordul Londrei, pentru a evidenția rolul important pe care tații îl joacă în primii ani de viață ai copiilor lor, ca parte a campaniei ei Shaping Us privind educația timpurie, pe 1 noiembrie 2023. „Dadvengers” este în principal o comunitate online care lucrează pentru a-i sprijini pe tați în călătoria lor prin calitatea de părinte. Are un accent puternic pe bunăstarea mentală și îi sprijină pe proaspeții tați într-o varietate de moduri, inclusiv prin programe de formare online, podcasturi și, mai recent, prin plimbări în grupuri. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus.

Citește și: 

Sursă: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni