• PRO TV
  • "Am 56 de ani și 5 copii în toată firea! Da, sunt pe val!" Fosta soție a lui Eddie Murphy arată spectaculos în costum de baie

"Am 56 de ani și 5 copii în toată firea! Da, sunt pe val!" Fosta soție a lui Eddie Murphy arată spectaculos în costum de baie

"Am 56 de ani și 5 copii în toată firea! Da, sunt pe val!" Fosta soție a lui Eddie Murphy arată spectaculos în costum de baie

Fosta soție a lui Eddie Murphy vrea să demonstreze tuturor că vârsta este irelevantă atunci când ai grijă de corpul tău. Nicole Murphy este pasionată de fitness, nu ratează niciun antrenament și arată exemplar... la 56 de ani!

"Am 56 de ani și 5 copii în toată firea! Da, sunt pe val!", a scris Nicole Murphy într-o postare recentă pe Instagram. Influencerița a pozat într-un costum de baie întreg, impresionând cu forma ei fizică de invidiat.

Nu este însă întâmplător că arată așa! Vedeta muncește din greu la sala de fitness pentru o astfel de siluetă tonifiată la 56 de ani.


"Oau, fără tatuaje vizibile, ce drăguț", au comentat fanii când au văzut imaginile.

Nicole s-a despărțit de Eddie Murphy în 2006, după 13 ani de relație. Cei doi au împreună 5 copii – cel mai mic are 9 ani, iar cel mai mare 21.

Gallery

În urma divorțului, Nicole s-a ales cu suma de 15 milioane de dolari și o casă imensă, însă a reușit să risipească totul imediat după despărțire. A pierdut toți banii, a scos casa de 6 milioane la vânzare și a datorat peste 800.000 de dolari fiscului, 600.000 unei firme de avocatură.

Aparent, în ultimii ani a reușit să treacă peste aceste probleme financiare și pare că duce o viață de lux.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni