• PRO TV
  • Are 30 de ani și 3 copii cu 2 bărbați diferiți, nu a fost niciodată căsătorită și e la a treia logodnă! I se spune „noua Pamela Anderson”

Are 30 de ani și 3 copii cu 2 bărbați diferiți, nu a fost niciodată căsătorită și e la a treia logodnă! I se spune „noua Pamela Anderson”

Are 30 de ani și 3 copii cu 2 bărbați diferiți, nu a fost niciodată căsătorită și e la a treia logodnă! I se spune „noua Pamela Anderson”

La numai 30 de ani, influencerița australiană Tammy Hembrow a trăit cât alții într-o viață! Are deja 3 copii, cu doi bărbați diferiți și urmează să se căsătorească... însă cu niciunul dintre cei doi tați. Tammy s-a despărțit de tatăl celui de-al treilea copil la scurt timp după naștere, însă a găsit repede un înlocuitor și acum e din nou logodită! Influencerița bifează astfel a treia logodnă.

Urmărită de 17 milioane de oameni pe Instagram, Tammy Hembrow este ceea ce se numește „fitness influencer”. A câștigat milioane de fani postând imagini de la sala de fitness și vânzând programe personalizate de fitness.

De curând, influencerița a dezvăluit că și-a înlocuit vechile implanturi cu silicoane, postând câteva imagini cu noile „achiziții”. Fanii au comparat-o instant cu Pamela Anderson.

Gallery

Nu tuturor fanilor le-a plăcut ținuta în care Tammy și-a etalat noile implanturi. „Este total neatrăgătoare rochia!”, „De ce te-ai mai obosit să porți rochie?”, „Arăți ca o păpușă gonflabilă”, i-au scris aceștia.

Operația a avut loc cu doar câteva luni înainte de nunta sa. Influencerița a acceptat cererea în căsătorie a noului ei iubit, Matt Zukowski, la numai 3 luni după ce și-au început relația.

​Tammy Hembrow este un fel de Kim Kardashian a Australiei – s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show despre familia sa. Ca și Kim, influencerița mai are încă 4 surori, toate la fel de frumoase, însă numai două dintre ele sunt în lumina reflectoarelor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni