• PRO TV
  • Eveniment astral major! Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești din 18 septembrie anunță schimbări majore în viață. Ce zodii vor fi cel mai afectate

Eveniment astral major! Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești din 18 septembrie anunță schimbări majore în viață. Ce zodii vor fi cel mai afectate

Eveniment astral major! Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești din 18 septembrie anunță schimbări majore în viață. Ce zodii vor fi cel mai afectate

Eclipsele sunt instrumentele Universului, care aduc schimbări importante, marchează începuturi sau încheie un ciclu, aducând în viața noastră evenimente semnificative.

Eclipsa de Lună din Pești, din 18 septembrie, face parte dintr-o serie de eclipse, care vor dinamiza axa Fecioară-Pești în următorii doi ani. De asemenea, fenomenul astral îndeamnă să ne reconectăm cu intuiția și emoțiile, să deschidem o cale către vindecare și transformări profunde. Fie că suntem sau nu pregătiți, Universul aduce situații, care vor obliga să reevaluăm prioritățile și să adoptăm o nouă perspectivă.
Neptun și Saturn, ambii în tranzit prin zodia Pești, fac parte din contextul astral, iar seniorul karmei, Saturn, ne ajută să vedea realitatea mult mai clar, să reflectăm la domeniul din harta astrală, guvernat de zodia Pești, să încheiem un capitol în care nu ne mai regăsim.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești activează sectorul subconștientului, spiritualității, introspecției și trecutului. Posibil să ai parte de încheieri de etape, să ajungi la concluzii, să apară schimbări neașteptate și evenimente surpriză în sfera vieții de familie și relațiilor familiale. Este nevoie de o schimbare majoră pentru a-ți învăța niște lecții importante.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești aduc concluzii, finaluri și încheieri de etape în sectorul proiectelor profesionale de viitor, privind viața socială și relațiile cu prietenii. Posibil să ai parte de evenimente neașteptate și răsturnări, să se încheie brusc o relație cu un prieten sau de afaceri în urma unor informații sau vești, care te iau prin surprindere.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni



Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești se formează pe sectorul profesional, al imaginii și statutului personal, unde pot să apară surprize, evenimente neprevăzute, răsturnări de situație, care să-ți schimbe direcția în carieră. Se încheie o etapă, dar lasă loc alteia, care poate începe la recomandarea sau prin intermediul unui prieten.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești activează sectorul studiilor, creșterii personale, schimburilor de experiență, călătoriilor și lărgirii orizonturilor, relației cu străinătatea, dar și convingerilor și sistemului de valori. Evenimentele care au loc în preajma Eclipsei de Lună te vor ajuta să ai conștientizări legate de tine și viața de familie, să abordezi viața dintr-o perspectivă diferită și să elimini acele tipare care nu te ajută în evoluție. Nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente, care să corecteze o direcție profesională.

Leu/ Ascendent în Leu

Luna Plină din zodia Pești și Eclipsa de Lună activează sectorul avantajelor financiare, a banilor la comun cu partenerul sau alte persoane, banii proveniți din alte surse decât salariul, cum ar fi moștenirile sau creditele. Posibil să apară răsturnări de situație într-un context financiar sau evenimente surpriză în planul relațiilor de cuplu.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești activează sectorul căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor și asocierilor. Posibil să realizezi că este momentul să închei o etapă, mai ales dacă ai realizat și conștientizat niște lucruri în sfera relațională. Apar surprize și răsturnări de situație într-o relație sau un parteneriat.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Luna Plină din zodia Pești și Eclipsa de Lună activează sfera activităților profesionale și sănătății, unde este posibil să apară răsturnări de situație, evenimente neașteptate, surprize, concluzii sau încheieri de etape, care pot duce la direcții noi în sectorul muncii.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești activează sfera iubirii, aventurile romantice, copiii, valorificarea unor abilități, distracția, relaxarea și vacanțele. Poți să ai parte de surprize în planul sentimental, răsturnări de situație, să se încheie o etapă, să ajungi la niște concluzii, să treci la un alt nivel al relației amoroase.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești dinamizează sfera vieții de familie, casa, relațiile cu părinții, patrimoniul și originile. Poți avea evenimente surpriză sau neașteptate în familie, legate de casă sau administrarea unor bunuri imobiliare, se încheie etape sau culegi roadele unor demersuri privind o mutare.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești activează sectorul comunicării, învățării, interacționării cu ceilalți, negocierilor și relațiilor cu rudele. Posibil să-ți parvină vești neașteptate, care să-ți dea peste cap planurile, să închei o etapă privind învățarea unor lucruri noi, să obții o bursă sau să participi la cursuri de perfecționare. De asemenea, pot avea loc răsturnări de situație și evenimente surpriză, care pot schimba o direcție profesională.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești activează sfera banilor, pe care îi obții din muncă sau alte activități în timpul liber. Poți încheia contracte sau culegi roadele unor demersuri privind o colaborare. De asemenea, au loc răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în regimul banilor. Posibil să vrei să-ți cultivi o pasiune, să-ți dai mai multă valoare, să te ocupi de tine și să faci ceva ce-ți place.

Pești/ Ascendent în Pești

Luna Plină din zodia Pești și Eclipsa de Lună din Pești dinamizează sfera personalității. Contextul astral anunță evenimente neașteptate, răsturnări de situație și surprize, încheieri de etape și decizii majore, pe care vrei să le aplici în perioada următoare pentru a face o schimbare.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni