• PRO TV
  • Apariție ridicolă în public! Ținuta bizară în care a fost surprinsă vedeta: pare îmbrăcată în pijamale cu blăniță

Apariție ridicolă în public! Ținuta bizară în care a fost surprinsă vedeta: pare îmbrăcată în pijamale cu blăniță

Apariție ridicolă în public! Ținuta bizară în care a fost surprinsă vedeta: pare îmbrăcată în pijamale cu blăniță

Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe britanice, însă la capitolul fashion nu toată lumea e pe aceeași lungime de undă cu ea! Paloma Faith și-a surprins fanii cu un look bizar la un show de modă, care a avut loc la Londra.

Paloma Faith a fost una dintre principalele atracții la prezentarea noii colecții Simone Rocha. Cântăreața britanică a fost surprinsă de paparazzi într-un outfit excentric. Artista poartă un outfit crem, cu zone transparente, decorat cu pietre strălucitoare și o blăniță maro... care ne duce cu gândul la niște pijamale ?.

​Foto: Faloma Faith, Profimedia

Artista și-a completat look-ul cu o geantă îmblănită și o pereche de pantofi în același ton.

Paloma are un stil vestimentar nonconformist, uimind adesea cu alegerile ei vestimentare neobișnuite. Intră în GALERIA FOTO să vezi câteva dintre look-urile ei excentrice.

Gallery

„O extrovertită în materie de stil, Faith continuă să impresioneze cu garderoba ei imaginativă și eclectică, inspirându-se de la Betty Page până la Grace Jones. Faith a îmbrățișat mereu moda cu tot sufletul, experimentând stiluri și croieli până când s-a îndrăgostit de moda vintage clasică în adolescență. Corsetele, ciorapii și talia strânsă au devenit rapid parte din arsenalul ei de modă. Confortul este ultimul lucru la care se gândește, cu un look foarte stilizat și plin de glamour, rădăcinat în fantezie și frivolitate. Tocurile înalte și croielile vintage impecabile sunt un „must”, fie că este vorba despre o rochie mulată cu imprimeu leopard sau o pereche elegantă de pantaloni cu talie înaltă din mătase. Pentru Faith, silueta joacă un rol esențial”, scrie The Herald despre stilul Palomei.

„Alegerea ei de stiluri extravagante o face să experimenteze și să se joace cu culorile – singura limită este imaginația. Asemenea unui personaj de desen animat neconvențional, ea îmbrățișează ceea ce este mare și îndrăzneț. Culorile primare, pastelurile și tonurile de bijuterie sunt prezente frecvent în garderoba lui Faith, precum și o combinație de tipare clasice. Carourile, imprimeul leopard, dungile și bulinele își găsesc toate locul în stilul eclectic al lui Faith”, precizează aceeași sursă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni