• PRO TV
  • Horoscop zilnic 18 septembrie 2024. Peștii au parte de răsturnări de situație în cuplu, Taurii renunță la o relație în care nu se mai regăsesc

Horoscop zilnic 18 septembrie 2024. Peștii au parte de răsturnări de situație în cuplu, Taurii renunță la o relație în care nu se mai regăsesc

Horoscop zilnic 18 septembrie 2024. Peștii au parte de răsturnări de situație în cuplu, Taurii renunță la o relație în care nu se mai regăsesc

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 18 septembrie 2024.

Berbec

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești,, care dinamizează sectorul frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului. Pot avea loc răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, încheieri de etape, concluzii și conștientizări legate de relație, familie, parteneriate.

Taur

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care se formează astăzi, dinamizează sectorul proiectelor profesionale de viitor, relațiilor cu prietenii și viața socială. Nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente neașteptate, care să încheie un proiect/campanie, parteneriat sau relație de prietenie, în care nu te mai regăsești.

Gemeni

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care se formează în sectorul carierei, imaginii și statutului personal. Au loc încheieri de etape, concluzii privind direcția profesională, dar și privind imaginea în raport cu partenerul de cuplu sau cei cu care interacționezi.

Rac

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care se formează astăzi, dinamizează sistemul educațional, al dezvoltării personale, pregătirea profesională, lărgirea universului cunoașterii, relația cu străinătatea, convingerile și credințele. Ajungi la concluzii privind direcția profesională, poți încheia o etapă de pregătire, scolarizare sau perfecționare profesională, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Leu

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Pești și Eclipsa de Lună, care activează sectorul intereselor financiare, banii la comun cu partenerul sau alte persoane, banii proveniți din alte surse, cum ar fi moștenirile sau creditele. De asemenea, apar evenimente neașteptate, răsturnări de situație privind încasarea unor sume de bani sau evenimente surpriză în planul relațiilor de cuplu.

Fecioară

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care se formează astăzi, activează sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și asocierilor. Ajungi la concluzii, conștientizări, au loc finaluri, se încheie o etapă relațională sau culegi roadele unor demersuri privind un parteneriat profesional.

Balanță

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Pești și Eclipsa de Lună, care activează sectorul muncii și sănătății. Este posibil să aibă loc răsturnări de situație, evenimente neașteptate, încheieri de etape, finalizarea unui proiect, începerea unei activități pe cont propriu.

Scorpion

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care se formează astăzi, dinamizează sfera iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativitării și valorificării unor abilități. De asemenea, pot să apară surprize în relațiile sentimentale, să ajungi la concluzii, să închei o etapă sau să treci la un alt nivel al relației sentimentale.

Săgetător

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care activează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiile cu părinții, patrimoniului. Poți avea parte de evenimente neașteptate în familie sau care au legătură cu casa și spațiul de locuit, privind administrarea unor bunuri imobiliare.

Capricorn

Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care se formează astăzi, activează sectorul informațiilor, comunicării, dezbaterilor, interacționării cu ceilalți. Posibil să ai parte de informații/vești surpriză, neașteptate, care să-ți dea peste cap planurile. De asemenea, răsturnări de situație și evenimente imprevizibile pot schimba o direcție profesională sau un parteneriat.

Vărsător

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu. Poți încheia sau finaliza contracte și nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație și evenimente, care să dea peste cap administrarea banilor. De asemenea, s-ar putea să realizezi că este nevoie să te valorizezi mai mult.

Pești

Luna Plină din zodia Pești și Eclipsa de Lună de astăzi îți activează casa personalității și axa relațională. Fenomenul astral anunță evenimente neașteptate, răsturnări de situație și surprize în planul familial, dar și-n sfera sentimentală, privind relația de cuplu sau un parteneriat profesional.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni