• PRO TV
  • Adelina Pestrițu se mută în casă nouă. Vedeta și soțul ei numără zilele până când noua locuință este gata: „Este momentul să facem pasul cel mare”

Adelina Pestrițu se mută în casă nouă. Vedeta și soțul ei numără zilele până când noua locuință este gata: „Este momentul să facem pasul cel mare”

Adelina Pestrițu se mută în casă nouă. Vedeta și soțul ei numără zilele până când noua locuință este gata: „Este momentul să facem pasul cel mare”

Adelina Pestrițu este în culmea fericirii, deoarece, împreună cu soțul și cu fiica lor, urmează să se mute în casă nouă. Vedeta și Șteblea Virgil au cumpărat o nouă locuință, care întrunește toate cerințele.

Gallery

​Adelina Pestrițu este pe cale să își îndeplinească o nouă dorință, deoarece este pe punctul de a se muta în casă nouă. Deși, în urmă cu doar câțiva ani, și-a achiziționat o locuință, într-o zonă bună a orașului, își dorește una mai spațioasă, iar achiziția a fost, deja, făcută.

Adelina Pestrițu se mută în casă nouă

Mult a fost, puțin a rămas până în momentul în care Adelina Pestrițu și soțul ei vor începe un nou capitol în viața lor. Aceștia vor să se bucure de fiecare zi pe care o petrec împreună, alături de fiica acestora, însă vor să o facă într-un spațiu mai generos și mult mai sigur.

Prin urmare, după doi ani de așteptare, Adelina Pestrițu și Șteblea Virgil au găsit casa perfectă pentru ei. Au cumpărat-o și, acum, au început mobilarea, urmând să se mute în scurt timp. După o perioadă în care a ținut totul pentru ea, Adelina a împărtășit vestea cu fanii ei.

Citește și:

​„Se spune ca atragi ceea ce gandesti si trebuie sa recunosc ca in ultimii 2 ani m-am gandit foarte mult la o locuinta mai spatioasa pentru familia mea, intr-o comunitate unde siguranta, discretia, confortul si atentia la detalii sunt primordiale. In curand o sa si intelegeti de ce. Si uite asa am decis ca este momentul sa facem marele pas. Sper ca sunteti pregatiti pentru o noua calatorie alaturi de mine. Mi-am propus sa va iau cu mine in acest proces de mutare, amenajare, organizare si cate or mai veni, pentru ca varsatorilor nu le place relaxarea, ci vor mereu agitatie”, a scris aceasta, pe contul ei de Instagram.

Cum își cresc Adelina Pestrițu și Șteblea Virgil fiica

Recent, în cadrul unui interviu, soțul Adelinei Pestrițu a recunoscut că nu are puterea să își refuze fiica niciodată, indiferent de ceea ce aceasta îi cere. Cu toate acestea, fosta prezentatoare de televiziune încearcă să păstreze un echilibru și să îi impună și limite atunci când este cazul.

Citește și:

„E important să vadă cum funcționează lucrurile. Avem și acea relație de prietenie, dar, totuși, relația părinte-copil este esențială”, a spus Adelina.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni