• PRO TV
  • Prima reacție a lui Ilie Năstase, după ce s-a spus că ar fi divorțat de Ioana Năstase. Sportivul a recunoscut dacă mai formează sau nu un cuplu: „Nu înțeleg cine...”

Prima reacție a lui Ilie Năstase, după ce s-a spus că ar fi divorțat de Ioana Năstase. Sportivul a recunoscut dacă mai formează sau nu un cuplu: „Nu înțeleg cine...”

Prima reacție a lui Ilie Năstase, după ce s-a spus că ar fi divorțat de Ioana Năstase. Sportivul a recunoscut dacă mai formează sau nu un cuplu: „Nu înțeleg cine...”

După câteva zile de când s-a spus că Ilie Năstase a divorțat de Ioana Năstase, fostul sportiv face primele declarații despre presupusa separare. Nu a fost prima oară când se scrie despre despărțirea lor, însă, de data aceasta, a decis să pună piciorul în prag.

Gallery

În urmă cu scurt timp, Ion Țiriac mărturisea că Ilie Năstase și Ioana Năstase au divorțat. Nu a durat mult și Ilie Năstase a negat toate aceste zvonuri, declarând că nu înțelege motivul pentru care soția lui este ținta comentariilor negative.

Ilie Năstase și Ioana Năstase nu au divorțat

În urmă cu scurt timp, Ilie Năstase a declarat că el și soția lui sunt foarte bine, dar și că încă formează un cuplu, chiar dacă s-a tot scris că au divorțat. Tenismenul a mărturisit că toate comentariile negative făcute la adresa Ioanei îi fac rău atât ei, cât și celor apropiați acesteia.

Citește și:

„Noi suntem bine. Ținta este soția mea și numai ea. Numai în ea dau tot timpul. De ce nu dau în mine, că eu sunt bărbat? Ea e femeie, are familie, ce au cu ea? Nu înțeleg, pe asta nu o înțeleg. Stăm și vorbim și noi seara și nu înțeleg cine face campania asta de denigrare a ei, că nu înțeleg. Are și ea copil, are nepoțică, are soră, are mamă, se uită și ele la televizor. Aș face plângere la poliție, dacă aș ști cine e, că eu cu ea suntem o familie”, a spus Ilie Năstase, în cadrul unei emisiuni televizate.

Ilie Năstase și-a acuzat soția de infidelitate

În urmă cu o lună, Ilie Năstase a acuzat-o pe Ioana Năstase de infidelitate, în Mamaia, fără să mai țină cont că toată lumea îi aude certându-se. La două săptămâni de la incident, acesta a vorbit despre cele întâmplate, precizând că nu a fost nimic serios, ci doar o ceartă așa cum se întâmplă în fiecare cuplu.

Citește și:

​Mai mult decât atât, a punctat faptul că Ioana Năstase nu are niciun amant, iar replica acestuia a fost, pur și simplu, spusă la nervi. „A fost și este o femeie fidelă. Ea mie mi-a fost credincioasă în toți acești ani de căsnicie. M-aș fi bucurat să fi cunoscut o femeie ca ea mai devreme”, a spus Ilie Năstase, conform Click.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni