• PRO TV
  • Endrick, puștiul minune de la Real Madrid, s-a însurat la doar 18 ani! Ce clauze bizare are „contractul” pe care brazilianul și soția sa l-au semnat

Endrick, puștiul minune de la Real Madrid, s-a însurat la doar 18 ani! Ce clauze bizare are „contractul” pe care brazilianul și soția sa l-au semnat

Endrick, puștiul minune de la Real Madrid, s-a însurat la doar 18 ani! Ce clauze bizare are „contractul” pe care brazilianul și soția sa l-au semnat

Puștiul minune al Realului, brazilianul Endrick Felipe, s-a însurat la doar 18 ani. Soția sa, footomodelul Gabriely Miranda, este cu 5 ani mai mare. Cuplul a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de ședința foto din ziua nunții.

Gallery

​Fotografiile cu tinerii însurăței au fost însoțite de un verset din biblie.

„Matei 19:6: Astfel, ei nu mai sunt doi, ci un singur trup. Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă.

Căsătoriți în sfârșit”, au scris cei doi pe Instagram. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Endrick s-a transferat în La Liga, la Real Madrid, în această vară. La scurt timp, brazilianul a spus că își dorește să se așeze la casa lui și să își intemeieze o familie. Zis și făcut!

„Le-am spus părinților mei că vreau să fiu un tată tânăr”, a declarat tânărul star brazilian într-un interviu. „Vreau să-mi văd copilul crescând și să am o legătură strânsă cu el. Dar Gabriely trebuie mai întâi să fie de acord cu asta”, a adăugat acesta.

Relația lui Endrick cu Gabriely a început cu un pariu în urmă cu aproape un an. Într-un interviu, Gabriely a dezvăluit că nu știa că Endrick era fotbalist când s-au întâlnit prima dată.

Stătea singur în mall și mi s-a părut uimitor”, a spus ea. „Avea o privire puternică și era plin de încredere. În acel moment m-am gândit că el va fi bărbatul vieții mele și al viitorului meu. Apoi am aflat că era jucător la Palmeiras”, a mai spus modelul în vârstă de 23 de ani.

Cei doi au luat apoi cina și au urmărit împreună un meci de fotbal. Gabriely a făcut un pariu cu Endrick că, dacă Cuiaba îl bate pe Botafogo, vor începe să se întâlnească.

„Cuiaba a câștigat. Datorită lor, suntem împreună”, își amintește Gabriely, potrivit VNExpres.

Gabriely este model și lucrează cu mai multe branduri celebre. Ea a atras mai mult de 1 milion de urmăritori pe Instagram, iar Endrick are peste 13 milioane de urmăritori.

Atacantul a marcat trei goluri în 11 apariții pentru Brazilia și un gol în patru apariții pentru Real Madrid. Este considerat un copil minune și unul dintre cele mai promițătoare talente ale Braziliei.

​Endrick, atacantul lui Real Madrid, a dezvăluit că el și iubita lui au semnat un „contract de relație” care conține mai multe clauze bizare, scrie SportBible

Endrick a explicat într-un podcast că cine încalcă regulilele trebuie să facă un cadou partenerului.

„De exemplu, eu am cerut o cască Apple și ea mi-a dat-o”. Una dintre aceste clauze impune ca Endrick și Miranda să își spună „Te iubesc” în orice situație. Lui Endrick îi este interzis să comenteze pe contul unei alte fete de pe Instagram.

Când a fost întrebată dacă Endrick ar putea juca GTA RP și să aibă o iubită în joc, chiar și una virtuală, ea a răspuns: „Niciodată! Niciodată! Nu aș accepta asta niciodată!”.

De asemenea, cei doi nu au voie să folosească în mesaje cuvinte ca „da”, „bine”, „ok”. Soția lui Endrick a subliniat că relația lor este bazată pe „respect, înțelegere și afecțiune”.

Există și unele clauze mai serioase, printre care interzicerea oricărei forme de dependență și a schimbărilor drastice de comportament. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni