• PRO TV
  • Imagini dezolante cu fiul vitreg al celebrei Barbra Streisand! Cum a ajuns Jess, al cărui tată este actorul James Brolin, să locuiască în condiții mizere la un motel de la periferia unui orășel din California

Imagini dezolante cu fiul vitreg al celebrei Barbra Streisand! Cum a ajuns Jess, al cărui tată este actorul James Brolin, să locuiască în condiții mizere la un motel de la periferia unui orășel din California

Imagini dezolante cu fiul vitreg al celebrei Barbra Streisand! Cum a ajuns Jess, al cărui tată este actorul James Brolin, să locuiască în condiții mizere la un motel de la periferia unui orășel din California

Familia lui are în conturi milioane euro, însă el a fost la un pas să doarmă pe străzi, iar acum își duce veacul la un motel ieftin de la periferia orașului Ojai, California. Cele mai recente imagini surprinse de paparazzi cu Jess Brolin, fiul vitreg al Barbrei Streisand, i-au șocat pe internauți.

Gallery

​Jess are 52 de ani și este fiul celebrului James Brolin, actor care mai are doi moștenitori: Molly Elizabeth și Josh Brolin. Cel din urmă a urmat pasiunea tatălui și s-a făcut actor, fiind una dintre vedetele francizei „Avengers”. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

James Brolin este căsătorit cu Barbra Streisand din 1998, însă cei trei copii au rezultat din căsniciile actorului cu Jan Smithers și Jane Cameron Agee.

CITEȘTE ȘI:

​Pe frații Josh și Jess îi despart doar 4 ani, însă nu-și vorbesc și duc vieți extrem de diferite. Dacă Josh e un star la Hollywood, Jess trăiește din mila trecătorilor și doarme în condiții mizere la un hotel de la periferia orașului.

În timp ce, Barbra și James locuiesc într-o vilă de 20 de milioane de dolari în Malibu, Jess a locuit o vreme și pe străzi.

Declinul lui Jess Brolin a început în urmă cu zece ani, după ce fondul fiduciar moștenit de la mama sa s-a epuizat, scrie Daily Mail.

Jane Agee, prima dintre cele trei soții ale tatălui său, a fost ucisă tragic într-un accident de mașină în 1995, la 10 ani după divorțul de actor.

În 2013, Jess s-a mutat într-un camion avariat și a fost fotografiat în timp ce căuta mâncare prin tomberoane.

Streisand, care este căsătorită cu tatăl lui Jess, nu a vorbit niciodată pe această team și nu a oferit detalii despre modul în care familie a încercat să-l ajute pe Jess.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni