• PRO TV
  • Babs și Dorian Popa au încercat să se împace. Artistul și fosta iubită au reluat legătura, după câteva luni de la despărțire: „Cum se întâmplă după o despărțire”

Babs și Dorian Popa au încercat să se împace. Artistul și fosta iubită au reluat legătura, după câteva luni de la despărțire: „Cum se întâmplă după o despărțire”

Babs și Dorian Popa au încercat să se împace. Artistul și fosta iubită au reluat legătura, după câteva luni de la despărțire: „Cum se întâmplă după o despărțire”

Babs și Dorian Popa s-au despărțit în urmă cu un an, după o relație de un deceniu. Cei doi au ținut separarea doar pentru ei, o perioadă, până în momentul în care zvonurile au început că circule din ce în ce mai mult.

Gallery

Recent, Babs a vorbit despre despărțirea de Dorian Popa, dar și despre momentul în care au încercat să se împace. Aceasta a rupt tăcerea abia acum despre cele întâmplate, sperând ca acest subiect să fie închis odată pentru totdeauna.

Babs și Dorian Popa au încercat să se împace

După o relație de zece ani și multe sentimente investite, era de așteptat ca momentul despărțirii să fie unul dureros și greu de acceptat. Tocmai din acest motiv, după câteva luni în care au stat separat, Babs și Dorian Popa au încercat să mai dea o șansă relației, dar nu au putut șterge cu buretele ceea ce i-a deranjat în ultimul timp.

Mai mult decât atât, Babs a menționat că, de aici înainte, nu va mai face nicio declarație despre Dorian Popa, deoarece capitolul este încheiat și, de mai bine de o jumătate de an, nu mai au nicio legătură unul cu altul.

Citește și:

„A fost o încercare de împăcare după ce ne-am despărțit, dar a eșuat.  S-a întâmplat prin ianuarie-februarie, anul acesta, pentru că încă eram amândoi încărcați de un mix de sentimente, orgolii, confuzie, cum se întâmplă după o despărțire. Este ultima oară când mai vreau sa vorbesc despre noi, pentru că noi nu mai existăm. Chiar luna asta s-a împlinit un an de când ne-am despărțit”, a spus Babs, conform Fanatik.

Babs neagă faptul că ar fi fost părăsită

Zvonurile conform cărora Dorian Popa ar fi părăsit-o pe Babs din cauza comportamentului său au ajuns și la urechile ei, iar aceasta a negat totul imediat. Fosta iubită a artistului a mărturisit că, de fapt, despărțirea s-a produs din cauza tuturor lucrurilor care s-au acumulat în timp, nefiind un singur vinovat.

Citește și:

​„Îmi e greu și nu mai vreau sa vorbesc despre el, mai ales că a trecut atâta timp. Nu vreau să-l deranjez nici pe el, nici pe altcineva. Lucrurile s-au terminat cum trebuia să se termine… Nu m-a lăsat el, ne-am separat pentru că nu ne mai înțelegeam! E vorba despre lucruri acumulate în timp, nimicuri”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni