• PRO TV
  • Dezvăluiri teribile făcute despre Meghan Markle: „Este implacabilă! O dictatoare pe tocuri înalte care dă ordine! Toată lumea e îngrozită!”

Dezvăluiri teribile făcute despre Meghan Markle: „Este implacabilă! O dictatoare pe tocuri înalte care dă ordine! Toată lumea e îngrozită!”

Dezvăluiri teribile făcute despre Meghan Markle: „Este implacabilă! O dictatoare pe tocuri înalte care dă ordine! Toată lumea e îngrozită!”

Se pare că viața alături de ducii de Sussex nu este deloc ușoară! Josh Kettler, consultantul din Santa Barbara care a fost șeful de personal al prințului Harry și al lui Meghan Markle, ar fi demisionat în august, după doar trei luni de muncă, devenind cel mai recent membru al „Clubului supraviețuitorilor Sussex”, așa cum au început să se autointituleze unii foști angajați.

Gallery

​Înainte de Josh Kettler a fost Toya Holness, care a fost purtătorul lor de cuvânt global până în 2022, și Christine Weil Schirmer, fostul director de comunicare al Pinterest, care a demisionat ca șef al PR-ului lui Harry și Meghan în 2021. Samantha Cohen, principalul consilier și secretar privat al lui Markle, a plecat în același an.

Anterior, a existat Keleigh Thomas Morgan, care a început să o reprezinte pe Meghan atunci când aceasta nu făcea parte din familia regală britanică și era una dintre vedetele serialului „Suits”.

Keleigh Thomas Morgan l-a adăugat și pe Harry pe lista sa de clienți atunci când acesta și Meghan s-au logodit. The Hollywood Reporter scrie că Morgan a încetat să-i mai reprezinte în jurul anului 2020, deoarece ducii nu-l mai plăteau pentru serviciile sale, lucru negat de firma de PR a lui Harry.

Printre ceilalți membri ai „Clubului supraviețuitorilor Sussex” se mai numără Catherine St-Laurent, care a fost timp de un an șefa organizației caritabile Archewell a soților Sussex; Mandana Dayani, COO al Archewell; Ben Browning, șeful de conținut și Fara Taylor, șefa de marketing.

„Toată lumea este îngrozită de Meghan”

De ce au plecat toți? „Toată lumea este îngrozită de Meghan”, susține o sursă apropiată cuplului. „Ea denigrează oamenii, nu acceptă sfaturi. Amândoi iau decizii proaste, se răzgândesc frecvent. Harry este o persoană foarte, foarte fermecătoare - nu are niciun fel de aere – dar este foarte îngăduitor cu ea. Iar ea este pur și simplu groaznică”, a adăugat sursa.

​În 2018, modul în care Markle a tratat doi asistenți regali a determinat Palatul Buckingham să o investigheze pe prințesa de atunci pentru „comportament agresiv”. Deși rezultatele anchetei nu au fost niciodată publicate, Markle a denunțat efortul ca fiind o „campanie de defăimare calculată”.

Mai mulți membrii din stafful ducesei s-au plâns de compartamentul ducesei. Potrivit acestora, nevasta prințului Harry făcea des crize de furie, obișnuia să trimită emailuri angajaților la 5 dimineața, atitudine ce i-a adus porecla de „Ducesa Dificilă”.

„Este absolut implacabilă”, a declarat o sursă, potrivit The Hollywood Reporter.

„Se plimbă de colo-colo ca o dictatoare pe tocuri înalte, furioasă și dând ordine. Am văzut-o cum a făcut bărbați în toată firea să plângă”, a mai adăugat sursa.

Portretul făcut de angajați este în contrast puternic cu imaginea ei. În ultimii ani, fosta prințesă a devenit o admiratoare înfocată a autoarei texane de bestseller Brené Brown, care îi îndeamnă pe cititori să cultive recunoștința și bucuria în viața lor. În timp ce făcea un turneu în Columbia împreună cu soțul ei luna trecută, Markle a declarat că noua sa atitudine de recunoștință a condus-o la un „capitol de bucurie”. „Dacă vrei să fii recunoscător pentru viața ta, trebuie să fii recunoscător pentru toate aspectele ei”, a spus ea.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni