• PRO TV
  • Ultimele cuvinte ale pasagerilor de pe Titan, cutremurătoare. Ce au zis înainte să moară în implozia submersibilului

Ultimele cuvinte ale pasagerilor de pe Titan, cutremurătoare. Ce au zis înainte să moară în implozia submersibilului

Ultimele cuvinte ale pasagerilor de pe Titan, cutremurătoare. Ce au zis înainte să moară în implozia submersibilului

În audierile care au avut loc după implozia submersibilului Titan, în care cinci bărbați și-au pierdut viața, s-a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte transmise de la bord.

Gallery

Recent, US Coast Guard a prezentat o animație a primei zile a audierilor care vor dura 2 săptămâni. Aici se vede cum echipajul de la bord a comunicat - prin mesaje - cu angajații de suport de la suprafață.

Cele două echipaje au pierdut contactul după un schimb de întrebări ale celor de la suprafață despre adâncimea la care a ajuns submersibilul. Unul dintre răspunsurile finale au fost ”Totul bine aici”.
În submarinul Titan erau cinci pasageri: turiștii Hamish Harding (58 de ani), Shahzada Dawood (48 de ani) și fiul lui, Sulaiman Dawood (19 de ani), pilotul francez Paul-Henry Nargeolet și CEO-ul OceanGate, Stockton Rush.

Experții care au vorbit cu creatorii documentarului apreciază că ultimele momente de viață ale pasagerilor au fost ”absolut chinuitoare”. Recent, s-a dezvăluit că cei cinci pasageri de pe Titan ar fi înțeles care este soarta lor cu un minut înainte să moară, conform Metro.co.uk. 

Expertul spaniol în submarine Jose Luis Martin spune că submersibilul ”a pocnit ca un balon”, din cauza schimbării rapide a presiunii. Acesta consideră că acea ”cădere liberă” ar fi durat între 48 și 71 de secunde și că cei cinci pasageri ai submersibilului ar fi știut ce urmează să se întâmple. 

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni