• PRO TV
  • Detalii șocante au ieșit la iveală după accidentul de la Bumbești Pițic în care și-a pierdut viața un tânăr de 20 de ani. Plângerea pe care tatăl lui Alex a făcut-o la poliție

Detalii șocante au ieșit la iveală după accidentul de la Bumbești Pițic în care și-a pierdut viața un tânăr de 20 de ani. Plângerea pe care tatăl lui Alex a făcut-o la poliție

Detalii șocante au ieșit la iveală după accidentul de la Bumbești Pițic în care și-a pierdut viața un tânăr de 20 de ani. Plângerea pe care tatăl lui Alex a făcut-o la poliție

Alexandru Popa, un tânăr de 20 de ani, și-a pierdut viața în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Poienari din comuna Bumbești Pițic. Mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac pe DN 67. La o zi distanță, tatăl său a venit la poliție pentru a face o plângere în legătură cu un furt.

Alex Popa era originar din Novaci. El venea din direcția Târgu Jiu și se îndrepta spre Râmnicu Vâlcea. Potrivit polițiștilor, el ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit frontal într-un copac. Tânărul nu a mai putut fi salvat.


Familia și apropiații sunt în stare de șoc

​Alexandru era pasionat de mașini, dovadă fiind pozele de pe contul său de socializare. Familia și prietenii sunt devastați de pierderea lui. Cei apropiați spun că era o persoană blândă.

„Vestea că Alexandru Popa a plecat brusc şi definitiv din viața noastră, lăsând în urmă numai tristețe şi durere, ne-a şocat. Cuvintele sunt de prisos. Condoleanțe și multă putere părinților! Drum lin spre îngeri, năşicule! Nu te vom uita niciodată!”, a scris un apropiat.

Alex Popa împlinise 20 de ani la sfârșitul lunii august.


O sumă de peste 20.000 de lei a fost furată din mașina tânărului

După o zi de la producerea accidentuluiu, tatăl lui Alex s-a deplasat la Poliție pentru a raporta un furt. 

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin plângere de un bărbat de 48 de ani, din orașul Novaci, cu privire la faptul că în cursul nopții, fiul său, de 20 de ani, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu decesul acestuia, iar imediat după producerea evenimentului rutier, din autoturismul implicat în eveniment, ar fi fost sustrasă suma de 20.600 lei de persoane necunoscute.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în care polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exectitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta, identificarea persoanei/persoanelor bănuite și luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj, scrie viatagorjului.ro.

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni