• PRO TV
  • Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o poarte la nunta programată luna aceasta! Declarațiile sfâșietoare ale soacrei sale: „Ne-am ocupat de tot”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o poarte la nunta programată luna aceasta! Declarațiile sfâșietoare ale soacrei sale: „Ne-am ocupat de tot”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o poarte la nunta programată luna aceasta! Declarațiile sfâșietoare ale soacrei sale: „Ne-am ocupat de tot”

Ana Maria Vasiliu, românca găsită moartă într-un apartament din Olanda, urmează să fie condusă pe ultimul drum! Familia acesteia a decis ca la înmormântare tânăra să poarte rochia de mireasă pe care ar fi trebuit să o îmbrace la nunta programată în septembrie.

Gallery

Ana Maria Vasiliu este românca în vârstă de 34 de ani care a fost găsită decedată într-o locuință din Olanda, acolo unde stătea de ceva vreme. Aceasta era cunoscută în mediul online datorită viitorului ei soț, Gabriel, care în trecut a participat la o emisiune matrimonială. Din păcate, cei doi nu au ajuns să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, din cauză că fata a fost ucisă cu sânge rece, cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment.

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, trupul neînsuflețit al acesteia arăta într-o stare avansată de degradare, atunci când a fost descoperit.

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o poarte la nunta programată în septembrie

Deja au început pregătirile pentru înmormântarea Anei Maria, tânăra care luna aceasta avea programată nunta cu partenerul ei de viață, Gabriel Vasiliu. Deoarece acesta se află în spatele gratiilor, fiind condamnat la trei ani de închisoare sub acuzația de trafic de persoane, soacra tinerei ucise este cea care se ocupă de ceremonia funerară.

„Formalitățile sunt pregătite de noi, aici. Așteptăm însă răspunsul de la sora fetei mele (n.r. nora). Ea este persoana de legătură. Momentan nu știm nimic, nu știm când va fi adusă în țară și când va fi înmormântată. Ana va fi dusă la părinții și frățiorii ei. Va fi înmormântată la Ploiești”, a mărturisit mama lui Gabriel Vasiliu pentru Fanatik.

Mai mult decât atât, femeia a explicat că a fost nevoită să trimită în Olanda rochia de mireasă a Anei Maria, dar și pantofi și o sumă de bani, pentru ca sicriul tinerei să fie bine pus la punct, înainte de a ajunge în țară.

„I-am plătit funeraliile, am plătit tot, că nu ne-am așteptat la așa ceva. I-am dus rochie de mireasă, pantofi, sicriu alb, noi cu bănișorii, ne-am împrumutat ca să-i trimitem acolo. Ne-am ocupat de tot. Tot am plătit.”, a declarat mama lui Gabriel Vasiliu pentru Actualitate.net

Unde va fi înmormântată Ana Maria Vasiliu

Soacra tinerei ucise în Olanda a dezvăluit că Ana Maria Vasiliu urmează să fie înmormântată la Ploiești, acolo unde locuiește fostul soț al acesteia. Deși toată familia lui Gabriel și-ar fi dorit ca fata să fie condusă pe ultimul drum la Rovinari, orașul natal al actualului soț, se pare că familia ei a luat altă decizie.

„Întrebarea asta i-a pus-o și soțul meu, cu ce drept te implicit tu așa mult? Pentru că nici înmormântarea nu va avea loc nici la mama ei acasă, nici la Rovinari, ci la el în Ploiești”, a spus mama lui Gabriel Vasiliu pentru sursa citată anterior.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni