• PRO TV
  • Horoscop zilnic 17 septembrie 2024. Taurii au un blocaj major în viața amoroasă, Vărsătorii NU trebuie să ia decizii finanaciare importante

Horoscop zilnic 17 septembrie 2024. Taurii au un blocaj major în viața amoroasă, Vărsătorii NU trebuie să ia decizii finanaciare importante

Horoscop zilnic 17 septembrie 2024. Taurii au un blocaj major în viața amoroasă, Vărsătorii NU trebuie să ia decizii finanaciare importante

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 17 septembrie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să ai parte de o dispoziție mai puțin plăcută, să simți presiune sau tensiuni în raport cu colegii de serviciu din cauza unor probleme pe care le ai în cuplu și care se răsfrâng și asupra relațiilor profesionale. Mercur, planeta comunicării, se află față în față cu Saturn, planeta restricțiilor, și este posibil să reușești cu greu să gestionezi comunicarea în relațiile cu ceilalți.


Taur

Astăzi este posibil să ai un blocaj de comunicare în raport cu persoana iubită, să apară întârzieri sau amânări într-un plan. Dacă abordezi constructiv, ai putea să sesizezi anumite greșeli, să clarifici anumite aspecte ale relației sentimentale.

Gemeni

Atenție astăzi la modul în care interacționezi cu superiorii sau familia, pentru că Mercur, guvernatorul tău, se află într-un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor! Apar tensiuni în comunicare, ți se pot face reproșuri și cea mai bună abordare este să fie cu calm și răbdare, să identifici ce anume a declanșat această situație și să îndrepți.

Rac

Ai grijă la comunicare, astăzi, pentru că se activează axa interacționării cu ceilalți, iar Mercur, planeta comunicării, formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor. Pot să apară neînțelegeri, blocaje, comunicare defectuoasă sau să ajungă la tine mai târziu un mesaj. Te gândești serios să îmbunătățești comunicarea și să nu mai lași pe alții să decidă în locul tău.

Leu

Axa financiară este dinamizată astăzi de un aspect tensionat între Mercur, planeta comunicării, și Saturn, planeta restricțiilor, care se află în tranzit prin casa intereselor financiare și a banilor proveniți din alte surse decât salariul. Saturn blochează intrarea unor sume de bani pentru a putea să te reorganizezi mai bine din punct de vedere financiar, să elimini niște cheltuieli.

Fecioară

Axa relațiilor este activată astăzi de un aspect tensionat, care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Saturn în tranzit prin casa relațiilor. Posibil să ai blocaje în comunicarea cu partenerul, însă ți se cere să fii atent la detalii, să comunici astfel încât să găsești soluții eficiente pentru a trece peste o provocare.

Balanță

Aspectul tensionat dintre Saturn și Mercur, planeta comunicării, activează axa muncii și vine să aducă niște lecții importante despre modul în care ar trebui să comunici, să ai răbdare în raport cu cei cu care lucrezi, să nu mai pleci urechea la diverse zvonuri și să încerci să rezolvi problemele singur, fără intervenția altora.

Scorpion

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, intră într-un aspect tensionat cu Saturn, din casa relațiilor de iubire, a copiilor, proiectelor creative și distracției și este posibil să ai divergențe de opinie cu persoana iubită sau din cauza copiilor, dacă ești părinte. Pot să apară blocaje de comunicare și-n transmiterea ideilor, opiniilor.

Săgetător

Astăzi este posibil să ai niște blocaje de comunicare în raport cu familia sau părinții, să fi nevoit să amâni o activitate profesională, pentru că apare o situație în familie. Tensiunile, provocările și comunicarea pot să escaladeze, dacă nu apelezi la diplomație și calm.

Capricorn

Posibil astăzi să simți că nimic nu se mișcă în direcția pe care o dorești. De asemenea, comunicarea poate fi blocată, să apară întârzieri în informațiile de care ai nevoie. Ai ceva de învățat din lucrurile acestea: să comunici eficient, să-ți îmbunătățești interacțiunea cu ceilalți și să te concentrezi mai mult pe detalii.

Vărsător

Axa financiară este activată, astăzi, de un aspect tensionat, care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Saturn, planeta restricțiilor. Dacă încerci să porți niște negocieri, s-ar putea să nu obții ce ai nevoie, așa că mai bine renunță sau amână discuțiile! De asemenea, înainte să iei decizii financiare importante, clarifică termenii unui contract.

Pești

Axa relațiilor este dinamizată astăzi de un aspect tensionat, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa relațiilor, și Saturn, în tranzit prin zodia ta. Partenerul este posibil să încerce să coopereze și să comunice deschis cu tine, însă se poate lovi de un blocaj din partea ta. De asemenea, ai dificultăți în a-ți exprima ideile, opiniile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni